DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Avcı’dan Sakarya Zaferi’nin 100.’ncü Onur Yılı Mesajı

Avcı’dan Sakarya Zaferi’nin 100.’ncü Onur Yılı Mesajı

ABONE OL
12 Eylül 2021 19:14
Avcı’dan Sakarya Zaferi’nin 100.’ncü Onur Yılı Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, Sakarya Zaferi’nin 100.’ncü onur yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Avcı, mesajında “Kurtuluş Savaşımızın en önemli kilometre taşlarından biri olan Sakarya Meydan Savaşı`nı, ˜Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır` emrini verip, topraklarımızın her karışının savunulacağını belirterek kazanan Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarını, Milli Mücadele Kahramanlarımızı, Şehit ve Gazilerimizi minnet, rahmet ve saygıyla anıyorum. Sakarya Zaferinin 100.’ncü yılı kutlu olsun.”dedi.

Avcı, ‘’ Sakarya Zaferi Kurtuluş Savaşı’nın Dönüm Noktası’dır ‘’

 CHP Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı Sakarya Zaferi’nin 100.’ncü onur yılını kutladı. Avcı kutlama mesajında “22 gün 22 gece süren ve Kurtuluş Savaşı’nın dönüm noktası olan Sakarya Destanımızın  100.’ncü onur yılını kutluyoruz. Yunan Ordusu´nun Anadolu işgalini kilitleyen ve Türk Milleti´nin dünyanın en büyük meydan muharebesi zaferini kazanmasını sağlayan Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi bu vesileyle gurur ve saygıyla anıyoruz.’’ İfadelerine yer verdi.

Avcı, ‘’ Vatanseverlik, Bağımsızlık ve Zafere Olan İnancın Adı; Sakarya’dır ‘’

Avcı, ‘’ Top seslerinin Ankara`dan duyulduğu, düşmanın ilerlemesi halinde meclisin Ankara`dan taşınmasının bile tartışıldığı günlerde Sakarya Meydan Savaşı, Ulusal Kurtuluş Savaşımıza inançla, yediden yetmişe halkımızın birliğiyle, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarının vatanseverliği, bağımsızlık ve özgürlük konusundaki kararlılığı ile kazanıldı. Bu nedenle Sakarya Meydan Savaşı`nın zaferle sonuçlanması, ˜Viyana`da başlayan çekilme Sakarya`da durdurulmuştur` diye tarihe not düşüldü. Bu not tarihin onurlu sayfalarındaki yerinde kalacak, Türkiye Cumhuriyeti de özgürlük, bağımsızlık ve demokrasi bayrağını hep yükseklerde tutacaktır. Kurtuluş Savaşımızın en önemli kilometre taşlarından biri olan Sakarya Meydan Savaşı`nı, ˜Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır` emrini verip, topraklarımızın her karışının savunulacağını belirterek kazanan Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarına, şehit ve gazilerimizle yakınlarına şükranlarımı sunuyorum. Sakarya Zaferi’nin  100.’ncü yılı kutlu olsun.”dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.