DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI TİCARET ODASI’NDAN SERTİFİKALI İLKYARDIMCI EĞİTİMİ

POLATLI TİCARET ODASI’NDAN SERTİFİKALI İLKYARDIMCI EĞİTİMİ

ABONE OL
19 Eylül 2021 16:04
POLATLI TİCARET ODASI’NDAN SERTİFİKALI İLKYARDIMCI EĞİTİMİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Ticaret Odasının düzenlediği Güncel Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi Turizm Sağlık Medikal Limited Şirketi tarafından verilen Sağlık Bakanlığı sertifikalı eğitiminin ilk etabı tamamladı.  İş Sağlığı Güvenliği Uzmanı Arzu HİŞAN’ın sunumuyla gerçekleştirilen ilk Yardımcı programında,112 ile doğru iletişime geçme, İlk Yardım Temel Uygulamaları, İnsan Vücudu İle İlgili Bilinmesi Gerekenler, Olay Yerinin Değerlendirilmesi, Temel Yaşam Desteği (Suni Solunum ve Göğüs Basısı), Boğulmalar, Kanamalar, Bilinci Kapalı (Koma) Olan Hasta /Yaralıya Yaklaşım, Şok, Diğer Acil Durumlarda İlk Yardım, Vücuda Yabancı Cisim Kaçması, Kırık, Çıkık ve Burkulmalar, Yaralanmalar, Kafatası ve Omurga Yaralanmaları, Isı Dengesi Bozuklukları, Hayvan Isırmaları ve Böcek Sokmaları, Zehirlenmeler, Hasta Yaralı Taşıma Teknikleri ve müdahale yöntemleri gibi konularda eğitim verildi.

Her bir kursiyer 2 gün ve 16 saatlik bir eğitim sonrasında, hasta ve yaralıya acil müdahale edebilecek temel bilgi donanımına sahip olurken, Ankara İl Sağlık Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek sınav sonrası Sağlık Bakanlığı onaylı uluslararası geçerliliği bulunan İlk Yardım Sertifikası ile İlk Yardımcı kartı almaya hak kazanacak. Gelecek süreçte İlk yardımcı eğitimi almak isteyenler Polatlı Ticaret Odası’na kayıt yaptırabilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.