DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ÖZTÜRK AİLESİNİN ACI GÜNÜ

ÖZTÜRK AİLESİNİN ACI GÜNÜ

ABONE OL
24 Eylül 2021 12:35
ÖZTÜRK AİLESİNİN ACI GÜNÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk’ün amcası, MHP Eski İlçe Başkanı Tuncer Öztürk’ün babası Fevzi Öztürk, uzunca bir süredir yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü.

Uzunca bir süredir tedavi altında bulunan merhum Fevzi Öztürk’ün cenazesi, önceki gün Çarşı Camiinde kılınan ikindi namazına müteakip, Sivri Mahallesi mezarlığına defin edildi. Cenazeye aile efradının yanı sıra İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, İyi Parti Ankara Milletvekili Şenol Sunat, Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Deva Partisi Ankara İl Başkanı Ali Güven, MHP eski dönem Bölge Milletvekili Sedat Çevik, Polatlılı siyasiler, sivil toplum kuruluşları başkan ve yöneticileri, spor camiasının önemli isimleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Polatlı Meydan Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.