DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
YILDIZ: “AK PARTİ GENÇLERE VE KADINLARA ÇOK ÖNEM VERİYOR”

YILDIZ: “AK PARTİ GENÇLERE VE KADINLARA ÇOK ÖNEM VERİYOR”

ABONE OL
24 Eylül 2021 11:55
YILDIZ: “AK PARTİ GENÇLERE VE KADINLARA ÇOK ÖNEM VERİYOR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Polatlı’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir ve yönetimi ile birlikte Anadolu Bacıları Kadın Kooperatifini ziyaret eden Yıldız, esnaflarla bir araya geldikten sonra çay bahçesinde gençlerle bir araya geldi.

AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir’in gençler ve kadınlar konusunda hassasiyetini ve parti olarak bu konulara verdikleri önemi belirten AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız: “İlçe başkanımız gençler konusunda, kadınlar konusunda çok hassas. Ankara’daki tek kadın ilçe başkanımız. Bu yüzden Polatlı’ya ekstra bir değer atfediyoruz. Geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanımızı da Polatlı’da ağırladık ve Cumhurbaşkanımızın o esnada masasında bir hanımefendi vardı o da Aysel başkanımızdı. Bizim kadın kollarının yanı sıra ilçeler nezdinde de kadınları aktif bir şekilde görüyor olmak çok önemli. Biz de bugün Polatlı’da kadın işletmecilerle ve gençlerle bir araya geleceğiz. AK Parti seçme seçilme hakkı noktasında gençlerin önünü açan partidir. Gençlerin de mecliste yer alıyor olması çok önemli ve değerli. Cumhurbaşkanımızın da bu çok önemsediği bir başlık. Gençlere dair gençlerin konuşması gerekiyor.” dedi.

POLATLI TARIM ÜNİVERSİTESİ İLE ÖNEMKİ BİR ÖRNEĞE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Eğitim noktasında Polatlı’ya açılacak Tarım Üniversitesi’nin önemli bir örneğe ev sahipliği yapacağını belirten Yıldız: “Gerek ilçe başkanımızın gerek AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin Başkanımızın girişimleriyle ve Cumhurbaşkanımızın onurlandırmasıyla Polatlı’ya bir tarım üniversitesi geliyor. Bu butik üniversite konsepti ile çok önemli bu mesleki ve teknik eğitimi tamamlayan bir şey olacak. Polatlı bu noktada çok önemli bir örneğe ev sahipliği yapacak.” dedi.

DEMİR: GENÇLERİ DİNLEDİĞİZ ZAMAN BAKIŞ AÇINIZ GENİŞLİYOR

Siyasette kadınlarının sayısının artması gerektiğini ve genç siyasetçilerin de önemine vurgu yapan Demir: “Bizde elimizden geldiğince siyasette kadınların sayısının artması, gençlerin sayısının artması yönünde bir çaba gösteriyoruz. Gençleri dinlemek çok farklı. Gençleri dinlediğiniz zaman bakış açınız genişliyor. Türk gençlerinin zehir gibi olduğuna inanıyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.