DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
PTO MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISINDA ÜYELERİ BİLGİLENDİRDİ

PTO MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISINDA ÜYELERİ BİLGİLENDİRDİ

ABONE OL
1 Ekim 2021 10:47
PTO MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISINDA ÜYELERİ BİLGİLENDİRDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Ticaret Odası  Müşterek Meslek Komiteleri İstişare Toplantısı yapıldı. Bölgesel ve sektörel sorunların tespiti, çözüm önerilerinin görüşülmesi kapsamında ilçe/ildeki paydaş ve kilit karar alıcılar ile ortak görüş oluşturmak  amacıyla icra edilen toplantıya; Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, TOBB UYUM Genel Müdürü Dr. Onur Yüksel ve İletişim Teknikleri Eğitmeni Handan Şimşek katıldı.

Toplantıya katılım sağlayan TOBB UYUM Genel Müdürü Dr. Onur Yüksel arabuluculuk ve müzakere yöntemleri hakkında bilgi verdi. Arabulucuk Tahkim Merkezlerinin önemine değinen Yüksel, taraflar arasında doğmuş ya da doğabilecek uyuşmazlıkların devlet yargısında uzun sürede çözümlenmesi yerine, Arabuluculuk Tahkim ve Merkez Çalışma Sistemleri ile kesin ve hızlı bir şekilde çözülebileceği konusunun altını çizdi. Meslek komitesi toplantısında  İletişim Teknikleri Eğitmeni Handan Şimşek tarafından beden dili eğitimi verildi. Toplantı esnasında katılımcılara Polatlı Ticaret Odası yeni hizmet binası yapım aşamasında üyelerin beklenti ve taleplerin alındığı anket gerçekleştirildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.