DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
YENİDEN REFAH KÖYLERDE ÇİFTÇİNİN NABZINI TUTUYOR

YENİDEN REFAH KÖYLERDE ÇİFTÇİNİN NABZINI TUTUYOR

ABONE OL
1 Ekim 2021 10:41
YENİDEN REFAH KÖYLERDE ÇİFTÇİNİN NABZINI TUTUYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi Polatlı İlçe Başkanı Muzaffer Öztürk ve partilileri, köy köy gezerek çiftçinin nabzını tutmaya devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı, köy ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz gün Şeyhali Mahallesini ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Polatlı İlçe Başkanı Muzaffer Öztürk ve Yönetimi, mahalle sakinleri ve çiftçilerle görüştü. Sistemin değişmesi gerektiğine vurgu yapan Öztürk, “Üretim olmayan ülke batmaya mahkumdur” dedi.

“ZENGİN YAT SAHİPLERİ MAZOTU; 2.50 LİRAYA, MİLLETİN EFENDİSİ OLAN KÖYLÜ 7.50 LİRAYA KULLANIYOR”

Köylüden birçok şikayet aldıklarını belirten Öztürk, “Yeniden Refah Partisi Polatlı İlçe yönetimimiz ile birlikte mahalle ziyaretlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Bu hafta pazar günü Şeyhali Mahalle halkımız ile buluşarak sorunlarını dinledik. Köylümüz için neler yapacağımızı anlattık. Köylümüz diyor ki; ‘Zengin yat sahipleri neden mazotu 2.50 liraya kullanıyor da milletin efendisi olan köylü 7.50 TL ye kullanıyor. Köylü üretmezse o holdinglerin yatları denizin dibine batar, hatta üretim olmazsa ülke batar diyor. Tohum ile tavuk yemini ayırt edemeyen bir bakanımız diyor ki köylü zarar etmiyor, gelsin içimize bir girsin de görsün durumunuzu.’ Köylü perişan, girdiler yüzünden köylü ekemez durumda diye haklı olarak şikayetler aldık.” dedi.

“ÜRETİM OLMAYAN ÜLKE BATMAYA MAHKUMDUR”

Üretim ve üretime teşvik etmenin önceliklerinden olduğunu ifade eden Öztürk, “Değişsin artık bu sistem. Bizler de Yeniden Refah Partisi olarak, üretim olmayan ülke batmaya mahkumdur diyoruz. Bizim için üretim ve üretime teşvik etmek önceliklerimizdir. Mazotu , gübreyi, tohumu ve zirai ilaçlara yüzde 50 indirim uygulanacağını, GDO’lu ve genleriyle oynanmış hiç bir ürünleri, gıdaları , tohumları ülkemize sokmayıp, yerli  tohumları üreterek köylümüze sunarak, hem tarımda verimliliğin artırılmasını, hem de sağlığımızı  tehlikeye sokan kısırlık ve sakat doğumlara sebep olan genetiği değiştirilmiş GDO’lu tohumları ülkemize sokmayacağımızı anlattık. Köylümüzle hep el ele beraber olacağımız ziyaretlerimiz devam edecektir.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.