DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
DEVA PARTİSİNDEN MÜFTÜLÜK ZİYARETİ

DEVA PARTİSİNDEN MÜFTÜLÜK ZİYARETİ

ABONE OL
8 Ekim 2021 11:45
DEVA PARTİSİNDEN MÜFTÜLÜK ZİYARETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEVA Partisi Polatlı İlçe Başkanı Sadık Serhat Uğurlu ve yönetimi 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Polatlı Müftüsü Hayri Cihangeri’yi makamında ziyaret etti. Uğurlu, “Kimi zaman acılarımızı, kimi zaman mutluluklarımızı paylaştığımız camilerimizde, görevli din görevlilerinin haftasını Müftümüzün nezdinde kutluyorum.” dedi.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan DEVA Partisi Polatlı İlçe Başkanı Sadık Serhat Uğurlu, “Din görevlileri ve camiler haftası nedeni ile ilçe müftümüzü makamında ziyaret ettik. Bizi güler yüzü ve hoş sohbeti ile karşılayan müftümüze teşekkür ediyoruz. Bütün yeryüzünde camiler Kabe-i Muazama’nın birer şubesidir. Burada dil, ırk cinsiyet ayrımı olmadan, yaşlısı, genci, amiri, memuru, işçisi, işsizi, hep beraber ibadet ederiz. Camiler her kesimden insanları toplayan mekanlardır. Camilerde görevli din görevlileri sayesinde hem dünyevi hem de uhrevi anlamda hayatımızı düzene koyarız. Kimi zaman acılarımızı, kimi zaman mutluluklarımızı paylaştığımız camilerimizde, görevli din görevlilerinin haftasını Müftümüzün nezdinde kutluyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.