DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLİSLER YOLCU KILIĞINDA DENETİMDE

POLİSLER YOLCU KILIĞINDA DENETİMDE

ABONE OL
8 Ekim 2021 10:17
POLİSLER YOLCU KILIĞINDA DENETİMDE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri, toplu taşıma araçlarında yolcu kılığında; emniyet kemeri, telefon ve fazla müşteri denetimi gerçekleştirdi. Ayrıca minibüs ve taksiler çeşitli noktalarda durdurularak evrak kontrolleri de yapıldı. Denetimler ekim ayı boyunca sürecek.

Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri şehir içi toplu taşıma araçlarına sivil kıyafetli olarak yolcu gibi binip araçları ve araç sürücülerini denetledi. Sıradan bir yolcu gibi dolmuşların sefere başlangıç noktasından araçlara binen trafik polisleri Cumhuriyet Meydanına kadar dolmuşlarla gelerek, dolmuş sürücülerinin denetimini gerçekleştirdi. Denetimlerde şoförlerin telefonla konuşup konuşmadığı, fazla yolcu alıp almadığı, durak harici yolcu indirip indirmediği ve pandemi kurallarına uyup uymadığı kontrol edildi. Aynı gün içerisinde ticari taksilere de aynı denetim yapıldı.

KURALLARA UYMAYAN SÜRÜCÜLERE CEZA KESİLDİ

Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından sivil olarak gerçekleştiren dolmuş denetimlerinde sefer sırasında telefonla konuşan, fazla yolcu alan ve durak harici yolcu indirip bindiren araç sürücülerine trafik polisleri tarafından Cumhuriyet Meydanındaki uygulama noktasında para cezası kesildi. Toplamda 3 ticari araç kurallara uymadığı gerekçesiyle para cezası kesildi. Uygulamalı denetimler bir ay boyunca Polatlı’da haftanın 3 günü aynı şekilde gerçekleştirilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.