DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
AVCI: “21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM”

AVCI: “21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM”

ABONE OL
22 Ekim 2021 15:46
AVCI: “21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı  “21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü” nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Tüm basın mensuplarının “21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü ”nü kutlayan Avcı mesajında şunları söyledi:

“Basının toplumun sesi olma işlevini yerine getirebilmesinin, basın özgürlüğünü kısıtlayan engellerin kaldırılmasına, doğru, ilkeli, kişilik haklarına ve özel yaşama saygılı habercilik anlayışının benimsenmesine, her koşulda meslek etiğinin gözetilmesine, basın çalışanlarının haklarına sahip çıkılmasına, ekonomik ve sosyal durumlarının iyileştirilmesine, onlara özgür çalışma ortamı sağlanmasına bağlıdır.

Basın çalışanlarının her zaman sorumluluklarını sorunlarından üstün tutma, mesleğinin taşıdığı önemin bilinciyle hareket etme anlayışından ödün vermediklerinin tanığıyız. Buna rağmen, bırakınız takdir edilmeyi, haksız eleştirilerin muhatabı olduklarını da görmekteyiz. Fikir emekçisi basın mensuplarımızın düşüncelerini özgürce yazabildikleri, özgürce söyleyebildikleri yarınları birlikte oluşturacağız. Bu duygu ve düşüncelerle,  Tüm gazetecilerimizin  “21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü kutluyorum. “

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.