DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
DEVA PARTİSİ, ELEKTRİKÇİ ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

DEVA PARTİSİ, ELEKTRİKÇİ ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

ABONE OL
28 Ekim 2021 18:22
DEVA PARTİSİ, ELEKTRİKÇİ ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEVA Partisi Polatlı İlçe Başkanı Sadık Serhat Uğurlu ve Yönetimi, Polatlı Elektrikçiler Odası Başkanı Recai Taşçı’yı ziyaret ederek sektör esnafının sorunlarına ilişkin görüşme gerçekleştirdi.

Ziyarete ilişkin yapılan açıklama şöyle;

Polatlı Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf Odası Sayın Recai Taşcı’yı makamında ziyaret ettik, çalışmalarında tüm kayıtlı esnaf üyelerine ve başkanımıza başarılar diledik. Başkanımızın kayıtlı esnafın sıkıntılarını yerinde dinledik. Diğer esnaf odalarında olduğu gibi eleman sıkıntısından ve bugünkü ekonomik durumdan dolayı kullandıkları elektrik malzemelerine gelen fiyat değişikliklerini artık takip edemez duruma geldiklerini bu durumu da müşterileri ne anlatmakta zorluk çektiklerini dile getirdiler. Bizde Deva partisi olarak tüm yurt genelinde bütün esnaf odalarımızı ve kayıtlı esnafımızın sıkıntılarını dinleyip bir rapor halinde Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan a sunacağımızı kendisinin de sahada olup bütün bu kötü gidişi durdurmak için çalıştıklarını belirttik.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.