DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI TİCARET BORSASI, ÖĞRENCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

POLATLI TİCARET BORSASI, ÖĞRENCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

ABONE OL
28 Ekim 2021 18:32
POLATLI TİCARET BORSASI, ÖĞRENCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Ticaret Borsası’nda ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak amacıyla “TOBB Eğitim Yardımı” töreni düzenlendi. Bu kapsamda 600 bot ve 600 mont olmak üzere ilçedeki ihtiyaç sahibi öğrencilere toplamda bin 200 bot ve mont yardımı yapılacak.

Polatlı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Toplu, aldıkları kararla TOBB ne kadar destek sağlarsa Polatlı Ticaret Borsası olarak bir o kadar destek sağladıklarını belirtti. Törene Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürü İmralı Kaloç, belediye meclis üyeleri ve öğretmenler katıldı. Bot ve montlar dağıtılmak üzere Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

TOPLU: EĞİTİME YARDIMI BİZ GÖREV OLARAK BİLİYORUZ

Yardım hakkında konuşan Polatlı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Toplu, “Mecliste aldığımız kararla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ne kadar katkı sağlarsa bizde bir o kadar katkı sağlıyoruz. Geçen sene TOBB 55 tane tablet verince bizde 65 tane ilave ederek öğrencilere 120 tablet verdik. Bu yıl TOBB tarafında 600 tane öğrenciyi giydirmek için katkı payı gönderildi biz bin 200 öğrenciye katkıda bulunma kararı aldık. Eğitime yapılan yatırım daima kardır. Geleceğimiz olan bu güzel çocuklara kurum olarak bir nebze katkı sağlayabilirsek ne mutlu bize. Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edeceğiz onlar dağıtacak. Polatlı Ticaret Borsası sosyal sorumluluk projelerini her zaman önde götüren kurumlardan biridir. Eğitime yardımı biz görev olarak biliyoruz. Biz daha önce TOBB ile birlikte Fen Lisesi kurduk. Belediye Başkanımıza Polatlı’da eğer bir üniversite kurulacaksa bir fakülte binasının kurumumuz tarafından inşa edilerek teslim edeceğimiz ifade ettim. Kurumumuzun üzerine düşen ne görev varsa yaparız.” dedi.

YILDIZKAYA: DİĞER KURUM VE KURULUŞLARIMIZA ÖRNEK OLMASINI DİLİYORUM

Bu projenin diğer kurum ve kuruluşlara örnek olması gerektiğini belirten Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, “Polatlı Ticaret Borsası şehrimizin bir marka değeridir. Borsa yönetimimiz, tüccarlarımız her alanda şehrimizi layıkıyla temsil ediyorlar. İş dünyasının, tüccarlarımızın bu tür sosyal sorumluluk projelerine ilgi göstermelerini paylaşmalarını ve en önemlisi de eğitime katkıda bulunmalarını çok değerli buluyorum. Fen Lisesi olarak görev yapan okulu TOBB ile birlikte yapıp teslim ettiler. İnşallah kurulması, kararı alınması an meselesi olan Polatlı Tarım ve Gıda Üniversitemizin kuruluşuna da katkı sağlayacaklarını ifade ettiler. Bu ülkenin kalkınması, dünya üzerindeki ülkeler arasında hak ettiği yere gelmesinin en temel taşı eğitimden geçiyor. Bende 11 sene bu şerefli mesleği yapmış olmaktan gurur duyuyorum. Eğitime yapılan her türlü destekle Türk Milli Eğitim sisteminin şaha kalkması lazım. Eksiklerimiz, sıkıntılarımızı biliyoruz. Bu konularda çalışmalarımız var. İnşallah eğitimli bir gençlikle ülkemiz yarınlara taşınır. Borsamızın bu tür sosyal sorumluluk projelerimizin diğer kurum ve kuruluşlarımıza örnek olmasını diliyorum. Her şeyi devletten beklemek doğru değil. Ülkece zor günler geçiriyoruz. TOBB’un, iş dünyasının desteklerini görmekten mutluluk duyuyoruz. Çalışmanın hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.