DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BULACAK: “CUMHURİYETİMİZİN 98.YILINI KUTLAMANIN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ”
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • BULACAK: “CUMHURİYETİMİZİN 98.YILINI KUTLAMANIN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ”

BULACAK: “CUMHURİYETİMİZİN 98.YILINI KUTLAMANIN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ”

ABONE OL
29 Ekim 2021 13:32
BULACAK: “CUMHURİYETİMİZİN 98.YILINI KUTLAMANIN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlçemiz Kaymakamı Murat Bulacak Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Murat Bulacak mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 19 Mayıs 1919’da başlatılan Millî Mücadele’nin Büyük Zafer’le noktalanmasını takiben Büyük Önder Atatürk’ün, “Türk Milleti’nin tabiat ve şiarına en uygun idare, Cumhuriyet idaresidir” dediği Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Cumhuriyet, bizim için sadece bir yönetim şekli değil, aynı zamanda tarihimizin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesi, toplumsal ve siyasal değişim projesidir. Cumhuriyetin ilanı, milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir. Cumhuriyet, milletimizin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğinin ifadesidir.

Türk milletinin Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatma azmi ve sarsılmaz iradesi tüm zorlukları aşmamızda bizlere rehber olacaktır. Bu ülkenin ortak geçmişi ve geleceğini paylaşan, tasada ve sevinçte bir olan fertleri olarak, Cumhuriyetimizin kazanımlarına sahip çıkmak, birlik ve beraberlik içerisinde geleceğe yürüyerek medeniyet yarışında daima en ön saflarda yer almak, Cumhuriyeti ve bu cennet vatanı bizlere miras bırakan atalarımıza ve gelecek nesillerimize karşı borcumuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyor; tüm Polatlılı vatandaşlarımın Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.