DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
CHP’DEN ALTERNATİF TÖREN

CHP’DEN ALTERNATİF TÖREN

ABONE OL
29 Ekim 2021 13:35
CHP’DEN ALTERNATİF TÖREN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda dolayısıyla Atatürk Anıtına saygı çelengi bıraktılar. İlçede gerçekleştirilen resmi çelenk sunma törenin ardından CHP İlçe Başkanı Bilal Avcı Başkanlığında bir araya gelen CHP’liler Atatürk Anıtında çelenk sunma töreni yaptılar.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Yağlıkara, şunları söyledi: “Bugün geçmişimizden aldığımız güçle, ezelden ebede büyük umutlar ve emin adımlarla birlik ve beraberlik içerisinde yürürken, Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Türk Milletinin Karakterine ve Geleneklerine En Uygun İdare” olarak ifade ettiği geleceğimizin teminatı, dirilişin sembolü Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. Yılını kutlamanın gururunu ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Bilindiği üzere; “CUMHURİYETİMİZ; 29 EKİM 1923 tarihinde yani bundan 98 yıl önce bugün; “Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir sloganı ile ilan edilmiştir. O günden bugüne ve bugünden yarına coşku ile kutlanmış ve şartlar ne olursa olsun kutlanmaya da devam edecektir. Biz gençlere ve gelecek nesillere düşen en önemli görev; Türkiye Cumhuriyeti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü savunmak, Atatürk ilke ve inkılaplarını koruyup kollamak, iç ve dış tehditlere karşı duyarlı olmaktır. Bu duygu ve düşünceler içerisinde herkesin Cumhuriyet Bayramını kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizin manevi huzurunda saygıyla eğiliyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.