DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BAŞKAN DEMİR, LÜTFÜ TÜRKKAN’I KINADI

BAŞKAN DEMİR, LÜTFÜ TÜRKKAN’I KINADI

ABONE OL
8 Kasım 2021 17:08
BAŞKAN DEMİR, LÜTFÜ TÜRKKAN’I KINADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir, geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Bingöl ziyareti sırasında Şehit yakını Tahir Gümren’e küfür etmesi sonrası büyük tepki gören İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’a kınama mesajı yayımladı. Demir, “Bir siyasi partinin şehit yakınlarımıza hakaret etmesi asla kabul edilemez. Şiddetle kınıyorum, yazıklar olsun.” dedi.

ŞİDDETLE KINIYORUM

AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir, gören İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ı küfür olayından dolayı kınadığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “İYİ Parti Genel Başkanının Bingöl ziyareti sırasında Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan bir şehit yakınına küfretti. İnancımıza göre Şehitlik makamı en yüce makamdır. Şehidimizin yakınına yapılan bu hakaret asla kabul edilemez, ne tepki verilirse verilsin şehitlerimiz ve yakınları bu tür bir muameleye maruz bırakılamaz, milliyetçiyim, muhafazakârım diyen bir siyasi partinin şehit yakınlarımıza hakaret etmesi asla kabul edilemez. Şiddetle kınıyorum, yazıklar olsun.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.