DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
CHP’DEN POTA’YA ZİYARET

CHP’DEN POTA’YA ZİYARET

ABONE OL
12 Kasım 2021 11:51
CHP’DEN POTA’YA ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı ve CHP heyeti Polatlı Tarihi Alanlar Tanıtım Merkezi Koordinatörü Kadim Koç’u ziyaret etti.

Ziyarette CHP İlçe Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi heyetine  Polatlı Tarihi Alanlar Tanıtım Merkezi Koordinatörü Kadim Koç eşlik etti. POTA Koordinatörü Kadim Koç, Polatlı Sakarya Meydan Muharebesi’nin stratejik öneminden bahsetti. “Kurtuluş Savaşı’nın dönüm noktalarından birisi olan Sakarya Meydan Muharebesi, Ankara’nın Polatlı ilçesinin düşman işgaline direnen önemli bir kalesidir” dedi. Koç, Polatlı’nın tarihi ve kültürel zenginliğini geniş kitlelere tanıtımını ve söz konusu bu zenginliğin gelecek nesillere en iyi şekilde aktarılmasını kendilerine amaç edindiklerini belirterek yapılan faaliyetler ve projeler hakkında İlçe başkanı Avcı ve CHP heyetine bilgiler verdi. Koç, Avcı ve CHP heyetine  POTA’ yı gezdirerek tarihimiz ile ilgili görüş alış verişinde bulundular. Avcı ” POTA’nın  Milli Parklar Genel Müdürlüğüne bağlı olması sebebiyle daha fazla destek verilmelidir. Bu anlamda Polatlı tarihimizin tanımı daha anlamlı olacaktır.” dedi.

Polatlı Tarihi Alanlar Tanıtım Merkezi Koordinatörü Kadim Koç’a İlçenin  tanıtımında yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.