DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
YAVAŞ, BEYPAZARI’NDA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

YAVAŞ, BEYPAZARI’NDA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ABONE OL
12 Kasım 2021 11:28
YAVAŞ, BEYPAZARI’NDA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ve Gazeteci Mahir Yavaş’ın bir süredir kanser tedavisi gören kardeşi Sabri Yavaş dün sabah saatlerinde 56 yaşında hayatını kaybetti. Yavaş’ın cenazesi memleketi Beypazarı’nda toprağa verildi. Cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de katıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ve Polatlılı Gazeteci Mahir Yavaş’ın kardeşi Sabri Yavaş için Beypazarı Cemil Ercan Camisi’nde ikindi vakti cenaze namazı kılındı. Cenazeye, Yavaş’ın yakınlarının ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yanı sıra Ankara Valisi Vasip Şahin, İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, bazı milletvekilleri ve belediye başkanları ile CHP Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Selami Ovacık, Polatlı Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz, Polatlı Muhtarlar Derneği Başkanı Adem Köse ve vatandaşlar katıldı. Sabri Yavaş’ın cenazesi, namazın ardından ilçe mezarlığına defnedildi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, cami bahçesinde taziyeleri kabul etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.