DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
GENÇLİK MERKEZİNE İLGİ BÜYÜK

GENÇLİK MERKEZİNE İLGİ BÜYÜK

ABONE OL
19 Kasım 2021 17:41
GENÇLİK MERKEZİNE İLGİ BÜYÜK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gençlik merkezinin yeni açılmasına rağmen çocuklar ve gençlerin kısa sürede ilgi odağı olması, Polatlı’da büyük bir eksiğin giderildiğini gözler önüne serdi. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, gençlere verdiği sözlerden olan ve hafta başında kapılanı açan Fırat Yılmaz Çakıroğlu Gençlik Merkezinde Polatlı’daki yerel basın mensuplarıyla bir araya gelerek merkezi gezdirdi, içeriğine ilişkin bilgi verdi.

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Gençlik Merkezinin tüm imkanlarını basın mensuplarıyla gezerek tanıtan Başkan Yıldızkaya, “Bütün genç kardeşlerimizi ve kendini genç hissedenleri Gençlik Merkezimize davet ediyoruz. Nezih bir ortamda her türlü aktiviteyi yapabilme imkanlarımız var. Polatlı’mıza hayırlı olmasını diliyor, burada emeği geçen arkadaşları tebrik ediyorum.” dedi.

YILDIZKAYA: HER TÜRLÜ İMKANI SAĞLAMAKTAN MUTLUYUZ

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Gençlik Merkezi hakkında bilgi veren Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Gençlik Merkezimizi hafta başı itibariyle gençlerimizin kullanımına açtık. Resmi açılış programımızı daha sonra yapacağız. Burada çok farklı üniteler var. Genç kardeşlerimiz, öğrencilerimiz, çocuklarımız burada hem kütüphanede çok nezih bir ortamda ders çalışabilecekler, bay bayan ayrı olacak şekilde hem spor yapabilecekler. Birde eğlence merkezimiz var. Yani yeni kuşağın ders çalışması, spor yapması ve eğlenmesi için her şeyi düşündük ve planladık. Kafeteryası da mevcut. Modern ve kendine özgü bir yapısı var Gençlik Merkezimizin. Şu anda çok ciddi bir talep görüyor. Özellikle kütüphaneyi ben çok önemsiyorum. Kütüphanemizde 180 öğrencimiz aynı anda sessiz bir ortamda, kartlı sistemde akşam saat 22.00’a kadar ders çalışabilme kapasitesine sahip. Ama sınav dönemlerinde belki talep olursa özellikle kütüphanemizi 24 saat açmayı planlıyoruz. Burada mütevazı olmak istemiyorum çok iddialı bir proje. Ankara bölgesinde böyle bir Gençlik Merkezinin olduğunu düşünmüyorum. Çocuklarımıza her türlü imkanı sağlamaktan da mutluyuz. Ben zaten çocuklarımıza, gençlerimize söz vermiştim. Onları da böyle bir yere kavuşturmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyorum. Bütün genç kardeşlerimizi ve kendini genç hissedenleri Gençlik Merkezimize davet ediyoruz. Nezih bir ortamda her türlü aktiviteyi yapabilme imkanlarımız var. Polatlımıza hayırlı olmasını diliyor, burada emeği geçen arkadaşları tebrik ediyorum.”

NEZİH DERS ÇALIŞMA ALANLARI

Polatlı’da her yaş grubundan gençlerin ve çocukların en büyük ihtiyaçlarından biri olan nezih ve güvenli ders çalışma ortamını sağlamak amacıyla Gençlik Merkezi içerisinde 180 öğrenci kapasiteli Dijital Kütüphane mevcut. 10.00 – 22.00 saatleri arasında ücretsiz olarak hizmet veren Dijital Kütüphane ile tüm gençler özel olarak hazırlanan etüt alanlarında ders çalışabilecekler. Kütüphane içerisinde bulunan bilgisayarlar aracılığı ile sınırsız internet hizmetinden yararlanabilecek olan gençler kendi tablet ve bilgisayarlarını getirmeleri halinde çalışma masalarında bulunan bağlantılar aracılığı ile online derslerini takip edebilecekler.

GENÇLER EĞLENCEYE DOYACAK

Sosyal açıdan gençlerin büyük bir ihtiyacını daha karşılayacak olan her yaştan vatandaşın çocukları ile birlikte gün boyu vakit geçirebileceği Oyun Merkezi; içerisinde bulunan son teknoloji VR oyun bilgisayarları, bilardo masaları, masa tenisi, dart, ayak topu bilardosu, mini basketbol ve birbirinden eğlenceli ve farklı oyun envanterleri ile gençlerin büyük beğenisini topladı. Sporla, sınırsız eğlenceyi bir araya getiren Oyun Merkezi; gençlerin gün boyunca kaliteli vakit geçirmelerine ve birbirinden farklı aktiviteler eşliğinde güvenle sosyalleşmelerine imkan sağlayacak.

SPOR SEVERLER UNUTULMADI

Gençlik Merkezi içerisinde kadın ve erkek ayrı olarak hazırlanan Polatlı’nın en büyük ve kapsamlı spor salonları ile gençleri sporla buluşturuyor. Envanterinde bulunan her türlü sporu yapmaya müsait çalışma aletleri ile hizmet verecek olan Erkek Spor Merkezi’nin yanı sıra Polatlılı kadınlar; Kadın Spor Merkezi’nde bulunan reformer ve pilates salonları ile günün her saatinde güvenle spor yapabilecekler. Modern yapısı ile Polatlılı gençleri bir çok ilkle buluşturacak olan Kadın – Erkek Spor Merkezleri; bünyesinde çalışan uzman spor eğitmenleri aracılığı ile farklı spor dallarında vatandaşlara yardımcı olacak.

ZENGİN İÇERİKLİ KAFETERYA

Üst katta bulunan kafeteryası ile gençlerin günün her saati buluşmalarına, dinlenmelerine ve sosyalleşmelerine imkan sağlayacak olan Polatlı Belediyesi Gençlik Merkezi; zengin menüsü, birbirinden farklı kahve çeşitleri ve vitamin barı ile tüm vatandaşlara hizmet verecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.