DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
PERPA PAZARYERİNDE HİJYEN VE FİYAT DENETİMİ

PERPA PAZARYERİNDE HİJYEN VE FİYAT DENETİMİ

ABONE OL
19 Kasım 2021 11:42
PERPA PAZARYERİNDE HİJYEN VE FİYAT DENETİMİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce dün Perpa Pazaryerinde fiyat ve hijyen denetimi gerçekleştirildi. Kurallara uymayan esnaflar uyarıldı, uygun durumda bulunmayan ürünler tezgahlardan kaldırtıldı.

Polatlı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burhanettin Sütçü, dün beraberinde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personellerince PERPA Pazaryerini denetledi. Tezgahları tek tek gezen görevliler ürünlerin fiyat kontörlünü yaptı, satışa uygun bulunmayan ürünleri ise tezgahlardan kaldırttı. İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burhanettin Sütçü, denetimlerin aralıksız devam edeceğini söyledi.

DENETİMLER KESİNTİSİZ DEVAM EDECEK

Bakanlık tarafından yapılan çağrıyla birlikte, perakende sektörü, pazar yerleri, toptancı halleri, çarşı gibi satış yapılan yerlerin yanı sıra fahiş fiyat tespit edilen ürünler başta olmak üzere, 81 ilde temel tüketim mallarının üreticilerine yönelik denetimler de Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda Hazine ve Maliye, Tarım ve Orman, Sanayi ve Teknoloji bakanlıkları ile belediyelerde bulunan zabıta teşkilatının denetim ve teftiş ekiplerince gerçekleştiriliyor. Fahiş fiyat artışları ile stokçuluk eylemlerinin yakından takibi amacıyla Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda denetimler aralıksız devam edecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.