DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
AVCI: “DEMOKRASİYE İNANANLAR, 31 MART’TA DA BUGÜN DE MANSUR BAŞKAN’IN YANINDA”
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • AVCI: “DEMOKRASİYE İNANANLAR, 31 MART’TA DA BUGÜN DE MANSUR BAŞKAN’IN YANINDA”

AVCI: “DEMOKRASİYE İNANANLAR, 31 MART’TA DA BUGÜN DE MANSUR BAŞKAN’IN YANINDA”

ABONE OL
3 Aralık 2021 16:55
AVCI: “DEMOKRASİYE İNANANLAR, 31 MART’TA DA BUGÜN DE MANSUR BAŞKAN’IN YANINDA”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a yönelik sözlerine “6 milyon Ankaralı’nın huzur ve mutluluğu için çalışan  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız, Sayın Mansur Yavaş’ın hedef gösterilmesi kabul edilemez. Bu tür açıklamalara en güzel cevabı sayın Yavaş’a 31 Mart’ta ‘’ Hak yerini bulacak ‘’ diyerek sahip çıkan ve bugün de desteğini büyüten ve çoğaltan Ankara halkı verecektir. “ ifadelerinde bulundu. Avcı, ‘’ Mansur Başkan’ın yanındayız, Mansur Başkan yalnız değildir. ‘’ dedi.

Avcı, ‘’ Mitinglerde Atılan Karalar, Kendi Yüzlerine Bulaşmadı mı? ‘’

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a yönelik seçim döneminde de sonrasında da yapılan karalamaların sonuçsuz kaldığına dikkat çeken Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, ‘’ Halkı için çalışan Mansur Başkanımız asla yalnız yürümeyecektir. 31 Mart seçimleri esnasında sayın Mansur Yavaş’a yönelik iftira siyasetine Cumhuriyet meydanı tanıktır. Nasıl  karalama kampanyaları yaptılar, ortadadır.  O karalama kampanyasının aktörü olan şahıs, hukuk karşısında cezasını aldı. Yani çamur at izi kalsın siyaseti güdenlerin attığı karalar, kendi yüzlerine yapıştı. Bugün de o günlerin devamı karalama ve tehdit süreçleri görüyoruz. 6 milyon Ankaralı için siyasi tartışmalardan, polemiklerden uzak durarak görevini başarıyla sürdüren Mansur Yavaş Başkanımızın yanındayız. ‘’ ifadelerinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.