DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI TİCARET ODASI’NDAN DEV LOBİ HAMLESİ

POLATLI TİCARET ODASI’NDAN DEV LOBİ HAMLESİ

ABONE OL
3 Aralık 2021 16:56
POLATLI TİCARET ODASI’NDAN DEV LOBİ HAMLESİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Polatlı Ticaret Odası, Polatlı’daki ticareti güçlendirmek ve üyelerine daha kaliteli hizmet sunmak için Ankara Kalkınma Ajansı destekli Teknik Destek Programı kapsamında odalar arası iletişimi güçlendirmek ve işbirliğini arttırmak, ortak toplantılar ve faaliyetler düzenlemek, birlikte projeler hazırlayarak gerçekleştirmek, sanayi ve ticaretin gelişmesinin yanında ,sosyal ve kültürel faaliyetlerle hareket etmek amacıyla girişimde bulunuyor.
Proje kapsamında düzenlenecek olan online eğitimlere ve online tanışma toplantılarına farklı sektörlerden Ticaret Odası üyeleri ile Azerbaycan Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri katılım sağlayacaktır. Ticaret Bakanlığı onaylı,www.globalpiyasa.com web sitesinde PTO adına özel kurulacak platformda gerçekleştirilecek fuar ile birlikte, Azeri ve Türk işadamların ürünlerinin görselleri ve özellikleri yer alacak, bu sayede ürünlerinin tanıtımı ile sanal pazarlama imkanına sahip olacaklardır. Böylece iki ülke işadamları arasında ticari ve sosyal etkileşim sağlanacaktır. Tarım Sektöründe Dijital(Online) Pazar Yeri, Hedef Pazarda Ticari İstihbarat ve Müşteri Bulma Teknikleri, Pazarlama İletişiminde Yeni Medyanın Kullanımı, Global Piyasa Veritabanı eğitimlerinin yanı sıra proje süresi içerisinde bir de profesyonel online sanal fuar düzenlenmesi planlanmaktadır. projeye dahil olmak isteyen firmalar ilgili link üzerinden kayıt yaptırabilir. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.