DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLILI GENÇLER ÖFKE KONTROLÜ VE ŞİDDETLE MÜCADELE SEMİNERİ’NDE BULUŞTU
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • POLATLILI GENÇLER ÖFKE KONTROLÜ VE ŞİDDETLE MÜCADELE SEMİNERİ’NDE BULUŞTU

POLATLILI GENÇLER ÖFKE KONTROLÜ VE ŞİDDETLE MÜCADELE SEMİNERİ’NDE BULUŞTU

ABONE OL
3 Aralık 2021 16:09
POLATLILI GENÇLER ÖFKE KONTROLÜ VE ŞİDDETLE MÜCADELE SEMİNERİ’NDE BULUŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediye Meclisi’nde oy birliği ile uygulamaya konulan Yerel Eşitlik Eylem Planı kapsamında kadınlara ve gençlere yönelik çalışmalarını sürdüren Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu tarafından ‘Gençlere Yönelik Öfke Kontrolü ve Şiddetle Mücadele’ semineri gerçekleştirildi. 

Türkiye Belediyeler Birliği, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Polatlı Belediyesi Kadın Dayanışma Derneği ve Polatlı Belediyesi Aile Danışma Merkezi’nin (PADMER) katkılarıyla Hacı Bayram Veli Üniversitesi Polatlı Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda düzenlenen seminerde Polatlılı gençlere öfke kontrolü ve şiddetle mücadele hakkında eğitim verilerek, bilgilendirmeler yapıldı.

Anlamlı seminerde Türkiye Belediyeler Birliği’nden Uzman Dramaturg Vildan Durdağ, Avukat Yasemin Tekeli ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden yetkililer konuşmacı olarak yer aldı. Gençlere Yönelik Öfke Kontrolü ve Şiddetle Mücadele Seminerine Belediye Başkan Yardımcısı Salih Tekeli, Belediye Meclis Üyeleri Serpil Öztürk, Canan Türker, Ayla Kandemir, İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ve Polatlılı gençler katıldı. Seminer sonrası konuşmacılara Belediye Başkan Yardımcısı Salih Tekeli, Belediye Meclis Üyeleri Canan Türker ve Ayla Kandemir tarafından çiçek takdim edildi. Yerel Eşitlik Eylem Planı kapsamında Polatlı’da kadınlara ve gençlere yönelik sosyal farkındalık projelerine, eğitimlere ve seminerlere devam eden Polatlı Belediye Meclisi Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu; ‘Gençlere Yönelik Öfke Kontrolü ve Şiddetle Mücadele’ semineri ile ‘Kadın Dostu Şehir’ parolasıyla yürüttüğü başarılı çalışmalara bir yenisini daha ekledi.  

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.