DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
AİLE YAŞAM MERKEZİNDE 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KUTLANDI

AİLE YAŞAM MERKEZİNDE 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KUTLANDI

ABONE OL
4 Aralık 2021 17:33
AİLE YAŞAM MERKEZİNDE 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KUTLANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birçok sosyal etkinliğe imza atan Ankara Büyükşehir Belediyesi Polatlı Aile Yaşam Merkezi, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü de unutmadı. Bu kapsamda Sakarya İlkokulu öğrencileri ve özel eğitim gören öğrencileri kaynaştırmak amacıyla Polatlı Aile Yaşam Merkezinde etkinlik düzenlendi. Çocuklar etkinlikte dans etti, şarkılar söyledi ve birbirlerine hediyeler verdi. Aile Yaşam Merkezi tarafından da çoklara hediyeler verildi.

KOÇOĞLU: EN BÜYÜK ENGEL SEVGİSİZLİKTİR

Ankara Büyükşehir Belediyesi Polatlı Aile Yaşam Merkezi İdarecisi Tayibe Koçoğlu, “3 Aralık Dünya Engelliler Gününü Ankara Büyükşehir Belediyesi Polatlı Aile Yaşam Merkezi olarak merkezimizde kutlamak istedik. Bu etkinliğimizi en büyük engel sevgisizliktir sözünden yola çıkarak okulda öğrenim gören 10 kaynaştırma ve normal öğrencilerden seçtik. Merkezimizde birlikte eğlendirdik. Birçok etkinlikte bulundular, hediyeler verdik. Birlikte etkinlikler yapıp ayrıştırmamaları gerektiğini göstermek istedik.” dedi.

ÖĞRETMENLER ETKİNLİKTEN MEMNUN

Sakarya İlkokulu özel eğitim öğretmenleri Dilek Çakır ve Ekrem Demirbaş Ankara Büyükşehir Belediyesi Polatlı Aile Yaşam Merkezi gerçekleştirilen etkinlik ile memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdi;

Dilek Çakır: Çocuklarımız kendilerini çok özel hissettiler. Okulumuzda normal sınıfta öğrenim gören diğer öğrencilerimizle özel gereksinim gereken öğrencilerimiz burada kaynaştılar. Amacımız farklılık olmadığını hepsinin ihtiyacının aslında sevgi olduğunu göstermekti. Burada eğlenerek kaynaştılar. Ankara Büyükşehir Belediyesi Polatlı Aile Yaşam Merkezi İdarecisi Tayibe Hanıma çok teşekkür ederiz. Büyükşehir Belediyesinin bu tür etkinlikleri artırmasını istiyoruz. Ankara Büyükşehir Belediyesi Polatlı Aile Yaşam Merkezi bünyesinde onlar için özel alan açılmasını istiyoruz. Etkinliklerde bizde destek vermek isteriz. Öğrencilerimizin ve ailelerimizin de buna çok ihtiyacı var.

Ekrem Demirbaş: Ankara Büyükşehir Belediyesi Polatlı Aile Yaşam Merkezinin kıymetli idarecisi Tayibe Hanıma, ayrıca Songül Hanıma, bütün çalışanların hepsine böyle bir günü hazırladıkları için, öğrencilerimizi çok mutlu ettikleri için çok teşekkür ediyorum.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.