DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
KIYMAZ: ÜYELERİMİZ UMUT HASTANESİNDEN İNDİRİMLİ FAYDALANABİLİR
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • KIYMAZ: ÜYELERİMİZ UMUT HASTANESİNDEN İNDİRİMLİ FAYDALANABİLİR

KIYMAZ: ÜYELERİMİZ UMUT HASTANESİNDEN İNDİRİMLİ FAYDALANABİLİR

ABONE OL
4 Aralık 2021 16:39
KIYMAZ: ÜYELERİMİZ UMUT HASTANESİNDEN İNDİRİMLİ FAYDALANABİLİR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özel Ankara Umut Hastanesi yetkililerinden Genel Müdür Alpin Türközer, Genel Koordinatörü Dr. Yener Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Osman Aydın, Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz’ı makamında ziyaret etti. Kıymaz, Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi üyelerinin Özel Ankara Umut Hastanesinde indirimli olarak faydalanabileceğini duyurdu.

Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz ziyaret ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada; “Kardiyoloji alanında Türkiye’deki özel hastaneler arasında ilk sıralarda yer alan Özel Ankara Umut Hastanesi, Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi üyelerine bu sene de indirimli olarak muayene ve tedavi sunacak. Kendilerine hem nazik ziyaretleri hem de desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm üyelerimize öncelikle sağlıklı bir yaşam diliyorum. İhtiyaç halinde tüm üyelerimiz Özel Ankara Umut Hastanesi’nden indirimli olarak faydalanabilirler. Tüm üyelerimiz müracaatlarını Genel Müdür Alpin Türközer’e yapabilirler.” dedi. Ziyaretin sonunda, Özel Ankara Umut Hastanesi yetkilileri Genel Müdür Alpin Türközer, Genel Koordinatörü Dr. Yener Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Osman Aydın, Ertuğrul Kıymaz ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.