DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
TİCARET ODASI SANAL FUAR HAZIRLIKLARINDA VİTES YÜKSELTTİ

TİCARET ODASI SANAL FUAR HAZIRLIKLARINDA VİTES YÜKSELTTİ

ABONE OL
9 Aralık 2021 11:01
TİCARET ODASI SANAL FUAR HAZIRLIKLARINDA VİTES YÜKSELTTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Ticaret Odası , Azerbaycan Cumhuriyeti Ulusal Girişimciler (İşverenler) Örgütleri Konfederasyonu ve Azerbaycan Ticaret ve Sanayi Odası  ile ortaklaşa yürütülecek  ve ilçenin ihracat rakamlarını önemli derecede etkileyecek sanal fuar organizasyonu için tanışma toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı esnasında iki  kurum ile Polatlı Ticaret  Odası arasında kardeş oda protokolü imzalandı.

Polatlı Ticaret Odası ihracat yapmak isteyen üyelerine köprü oluşturmak için başlattığı Dev Lobi Hamlesi projesi kapsamında gerçekleştirileceği sanal fuarı için çalışmalarını hızlandırdı.  25 Şubat 2022 tarihinde tüm sektörlerin katılımına açık olarak gerçekleştirilecek sanal fuar organizasyonun katılımcılara sağlayacağı faydaların ele alındığı tanışma ve istişare toplantısında ihracata açılacak kapının her iki ülke içinde hayırlı olması temennilerinde bulunuldu.  Online platformda gerçekleştirilen tanışma toplantısına Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya ile Yönetim Kurulu Üyeleri Mesut Aşgın, Gökden Dereköy, Hasan Koç, İsfendiyar Kaya, Hasan Yıldırım katılırken Azerbaycan Cumhuriyeti Ulusal Girişimciler (İşverenler) Örgütleri Konfederasyonundan Başkan Vekili Vüqar Zeynalov ve konfederasyon üyeleri ve Azerbaycan Ticaret ve Sanayi Odasından  Yönetim Kurulu Başkanı  Niyaz Ali-zadə ve Azerbaycan Ticaret ve Sanayi odası personelleri katıldı.

ÜYELERİMİZİN İHRACAT YAPMALARINA ÖNCÜLÜK ETMEK İSTİYORUZ

Hazırlanan projenin heyecanı içerisinde olduklarını ifade eden Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya: ” 2021 yılı programlarımız içerisinde üyelerimize dış ticaret anlamında öncülük etmek onlara yol göstermek anlamında hedeflerimiz var.  Biz bunu ilk olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve  Azerbaycan Türk Cumhuriyeti ile ateşleyip hızlandırmayı arzu ettik. Çok uzun olmayan bir sürede bunu realetiye dökmek ve sonuç almak istiyoruz. Azerbaycan Türk Cumhuriyeti tacir üyeleri ile bizim üyelerimiz arasında bir iletişim kurup onları bir araya getirmek ve ticareti geliştirmek istiyoruz. “dedi.

PROJE TİCARETİN GELİŞMESİNE ÇOK KATKI SAĞLAYACAK

Azerbaycan Cumhuriyeti Ulusal Girişimciler (İşverenler) Örgütleri Konfederasyonundan Başkan Vekili Vüqar Zeynalov ” Yapılan proje kapsamında bir araya getirilecek iş adamlarımızla  hem Azerbaycan ticaretinin hem Türk ticaretinin geliştirilmesine çok büyük katkısı olacaktır.” ifadelerini kullandı.

PROJEYİ MEMNUNİYETLE KARŞILADIK

Azerbaycan Ticaret ve Sanayi Odası  Başkanı Niyaz Ali-zadə Ticaret ve Sanayi Odası hakkında bilgi vererek çalışmalarına başlanılan projeyi memnuniyetle karşıladığını ve  işbirliği protokolüne memnuniyetle imza atacağını beyan etti.

SANAL FUARIN KAPSAMI VE HEDEFLERİ

Ticaret Odası  üye firmaları ile yurt dışındaki firmalar arasında Dijital platformda gerçekleşecek ikili iş görüşmeleri. Tüm sektörlerin katılımına açık ve ücretsiz sanal fuar. Ticaret Bakanlığı onaylı e-ihracat platformu globalpiyasa.com teknik alt yapısı. 7 dilde ürün ve firma profilini açıklama desteği. İki ülke arasında iş adamları arasında ticari ve sosyal alanda etkileşim. Dijital mecrada ücretsiz olarak ürün ve firmaların tanıtılma imkanı . Dijital/ sanal fuar deneyimi. İhracat taleplerine erişim. Yeni network ağı oluşturma. Proje hakkında detaylı bilgi almak isteyenler 03126231084-113 numaralı telefon ile iletişime geçebilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.