DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
MECLİS KÜRSÜSÜNDE POLATLI ÇİFTÇİSİNİN SESİ OLDU!

MECLİS KÜRSÜSÜNDE POLATLI ÇİFTÇİSİNİN SESİ OLDU!

ABONE OL
13 Aralık 2021 14:12
MECLİS KÜRSÜSÜNDE POLATLI ÇİFTÇİSİNİN SESİ OLDU!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt’tan Gökpınar Barajı tepkisi! Enginyurt meclisteki konuşmasında 12 yıldır Gökpınar barajı yapılmadığını belirterek, “Bugün Polatlı’daydım. Sakarya nehrinin aktığı Gökpınar barajı 12 yıldır yapılmayı bekliyor. Kanal İstanbul’u yapacağına kadar sen Gökpınar Barajı’nı yapsana buğday üreticisi mutlu olsa ya” diyerek tepki gösterdi.

Dün Polatlı’ya gelerek Demokrat Parti Polatlı İlçe Kongresine katılan Milletvekili Cemal Enginyurt, kongre sonrasında TBMM bütçe görüşmelerinde söz alarak kürsüye çıktı. Polatlı çiftçisinin sulama sorununa dikkat çeken Enginyurt, Ulaştırma Bakanına seslenerek “Kanal İstanbul’u yapacağına kadar Gökpınar Barajını yapsan da buğday üreticisi mutlu olsa!” diyerek tepkisini dile getirdi. Enginyurt, konuşmasında; “Biz buraya milleti temsil etmeye geldik. Milletin hakkını savunmaya geldik. Bugün Polatlı’daydım. Gökpınar Barajı 12 yıldır yapılmayı bekliyor. Kanal İstanbul’u yapacağına kadar Gökpınar Barajını yapsan da buğday üreticisi mutlu olsa!”ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.