DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
DURUKAN: ANKARAMIZ KURTULUŞ SAVAŞI’NIN MERKEZİ OLMUŞTUR

DURUKAN: ANKARAMIZ KURTULUŞ SAVAŞI’NIN MERKEZİ OLMUŞTUR

ABONE OL
27 Aralık 2021 13:50
DURUKAN: ANKARAMIZ KURTULUŞ SAVAŞI’NIN MERKEZİ OLMUŞTUR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı Muharrem Durukan, 27 Aralık Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 102. Yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Durukan, “Zorlu şartlar altında, bin bir fedakarlıkla kanı ve canıyla devletimizi yeniden inşa eden Gazi Mustafa Kemal ve aziz şehitlerimize rahmet diliyor ve saygıyla anıyoruz.” dedi.

ANKARALILAR, BAĞIMSIZLIK VE GELECEĞE SAHİP ÇIKMA YOLUNDA ATILAN HER ADIMA DESTEK OLMUŞLARDIR

İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı Muharrem Durukan mesajında şu ifadelere yer verdi; “Savaştan yenilmiş sayılarak çıkan bir milletin, küllerinden doğarak güçlü bir devlet olma yolunda kurtuluş mücadelesinin meşalesini yakmak amacıyla Gazi Mustafa Kemal 27 Aralık 1919 tarihinde Ankara’ya gelmiştir. Gazi Mustafa Kemal’in Ankara’ya gelişiyle birlikte, Ankaramız Kurtuluş Savaşı’nın merkezi haline gelmiş ve bir milletin kaderini değiştirecek önemli kararlara ev sahipliği yapmıştır. Gazi Mustafa Kemal ve beraberindekileri büyük bir coşku ve heyecanla karşılayan Ankaralılar, bağımsızlık ve geleceğe sahip çıkma yolunda atılan her adıma destek olmuşlardır.”

FEDAKAR ANKARA HALKI MUSTAFA KEMAL’İ COŞKUYLA KARŞILAYARAK BAĞRINA BASMIŞTIR

“Kurtuluş mücadelesini yürütmek için, Ankara coğrafi konumu münasebetiyle merkez olarak belirlenmiştir. Kahraman milletimizin karanlık geceden aydınlığa çıkmak, makus kaderini değiştirmek için beklediği kıvılcım gerçekleşmiştir. Fedakar Ankara halkı Gazi Mustafa Kemal’i coşkuyla karşılayarak bağrına basmıştır. Bu olay milleti esaretten kurtarıp, düşmanı yurttan atmak için ümitlerin yeşermesini halkın tek yürek olmasını sağlamıştır. Zorlu şartlar altında, bin bir fedakarlıkla kanı ve canıyla devletimizi yeniden inşa eden Gazi Mustafa Kemal ve aziz şehitlerimize rahmet diliyor ve saygıyla anıyoruz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.