DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLILI ÖĞRENCİLER SINAV KAYGISI VE MOTİVASYON SEMİNERİNDE BULUŞTU
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • POLATLILI ÖĞRENCİLER SINAV KAYGISI VE MOTİVASYON SEMİNERİNDE BULUŞTU

POLATLILI ÖĞRENCİLER SINAV KAYGISI VE MOTİVASYON SEMİNERİNDE BULUŞTU

ABONE OL
27 Aralık 2021 16:51
POLATLILI ÖĞRENCİLER SINAV KAYGISI VE MOTİVASYON SEMİNERİNDE BULUŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediyesi, Polatlı Kent Konseyi, Polatlı Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezi, Polatlı Belediyesi Aile Danışma Merkezi, Belediye Meclisi Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu ve Türk Tarihi Araştırmaları Topluluğu’nun katkılarıyla Hacı Bayram Veli Üniversitesi Konferans Salonu’nda Sınav Kaygısı ve Motivasyon Semineri gerçekleştirildi. Polatlı’da sınav hazırlık sürecinde bulunan öğrencilerin katıldığı seminerde gençlere sınav kaygısı, korku ile başa çıkma yöntemleri ve motivasyon teknikleri gibi konularda bilgilendirme yapıldı. Uzman Psikolog Tuğba Bozkurt’un konuşmacı olarak yer aldığı anlamlı seminere; Polatlı Belediye Başkan Yardımcısı ve Kent Konseyi Başkanı Salih Tekeli, Belediye Meclis Üyesi Serpil Öztürk, Belediye Meclis Üyesi Fatma Erten ve yüzlerce öğrenci katıldı.

Sınav Kaygısı ve Motivasyon Semineri’nin ardından konuya ilişkin açıklamada bulunan Polatlı Belediye Başkan Yardımcısı ve Kent Konseyi Başkanı Salih Tekeli; “Belediyemizin ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonumuzun katkılarıyla Polatlımızda gençlerimiz için düzenlediğimiz çalışmalara, eğitim ve seminerlere devam ediyoruz. Bugün de Uzman Psikoloğumuz Tuğba Bozkurt’un aracılığı ile sınav hazırlık sürecinde bulunan gençlerimizin kaygılarını azaltmak ve motivasyonlarını güçlendirmek amacıyla düzenlediğimiz seminerde bilgilendirmelerde bulunduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm gençlerimize sınavlarında başarılar diliyorum.” Cümlelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.