DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
AYDIN: “AK PARTİLİLERİ DE KUCAKLAYACAĞIZ”

AYDIN: “AK PARTİLİLERİ DE KUCAKLAYACAĞIZ”

ABONE OL
28 Aralık 2021 16:50
AYDIN: “AK PARTİLİLERİ DE KUCAKLAYACAĞIZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ve İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, İYİ Parti Etimesgut İlçe Başkanlığının düzenlediği Eryaman Mahalle Temsilciği açılışına ve üye katılım programına katıldı. Aydın ve Öztürk, programda konuşma yaptı.

AYDIN: “İKTİDARDAKİLER BİZLERİ AYRIŞTIRARAK BU GÜCÜ BÖLMENİN PEŞİNDELER”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, programda yaptığı konuşmada İktidara geldiklerinde herkese kucak açacaklarını vurguladı. Aydın, konuşmasında; “Haksızlığı ortadan kaldıracağız. Adaleti tesis edeceğiz. Fakir fukaranın hakkını koruyan bir anlayışla çalışacağız. Çünkü bu ayrıştırma iklimini değiştirip kardeşlik hukukunu yeniden tesis edeceğiz. AK Partili MHP’li o partili bu partili diyerek bu ülkenin insanlarını ayırt etmeden hepimiz el ele vererek huzurlu bir gelecek inşa edeceğiz. Göreceksiniz Cenab-ı Allah da bize bunu nasip edecek. Her zaman koşan, çalışan kazanır. AK Partililer diyor ki “İYİ Partililer geldi, rotamızı şaşırdık. İktidarı elimizden alacaklar. Biz ne yapacağız?” diyorlar. Hiç düşünmeyin, sizleri de kucaklayacağız. AK Parti’ye oy veren onlarla beraber olan arkadaşlarımızı da kucaklayacağız. Kardeşliği tesis edeceğiz. Ayrıştırmayacağız, bölüştürmeyeceğiz. Çünkü bu millet bir araya gelip kenetlendiğinde dünyanın en büyük gücüdür. Bu iktidardakiler bizleri ayrıştırarak bu gücü bölmenin peşindeler. Bu gücü bir araya getirerek Türkiye’yi dünya devletleri arasında güçlü bir konuma getirmek bize nasip olacak. Buna yürekten inanıyorum.” cümlelerine yer verdi.

ÖZTÜRK: “HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR”

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk ise yaptığı konuşmada iktidar olmaya emin adımlarla yürüdüklerini vurgulayarak tüm partililere yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Öztürk; “1+1 iktidar eder diye yola çıktık. Belki küçümseniyor ama 1 çok kıymetli bir rakamdır. Onu kaldırdığınızda sağındaki sıfırların hiçbir kıymeti yoktur. Bu sebeple bu zamana kadar yaptığımız gibi ilçe teşkilatlarımızın ara vermeden bundan sonra da üye faaliyetlerimize aralıksız devam etmelerini istirham ediyorum. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Bu salonlar kendiliğinden dolmadı. Hepimizin geriye doğru dönüp neler yapmışız bunlara bakmamız lazım. İnanarak çıktık bu yola. Allah şahittir ki bir gün bile farklı bir düşünce içerisine girmeden gecemizi gündüzümüze katarak 25 ilçe başkanımızla, il yöneticilerimizle Ankara’yı uçtan uca halı gibi, kilim gibi, ilmek ilmek dokuduk. Eğer bugün bir başarıdan söz ediliyorsa, eğer bugün Ankara’nın tüm cadde ve sokaklarında göğsümüzü gere gere geziyorsak bunun mimarı sizlersiniz, tüm teşkilat mensuplarımızdır. Hepinize gönülden şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

“PARTİMİZ İKTİDARA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR”

Parti üye sayılarının günden güne arttığına dikkat çeken Öztürk, konuşmasının devamında; “Partimiz iktidara emin adımlarla ilerliyor. Her türlü imkanımızı seferber ederek gece gündüz çalıştık. Kadınlarımız, gençlerimiz bizleri asla yalnız bırakmadı. Hedefsiz bir ayımız olmadı. Yaptığımız hiçbir toplantıda boş lakırdı ile günümüzü geçirmedik, hedef koyduk, inandık. Tüm çalışmaları içselleştirdik. Allah nasip ederse çalışmalarımıza bundan sonra da bu güçle, bu inanışla devam edeceğiz. Bugün burada aramıza yeni katılan arkadaşlarımızdan da sadece ayda bir üye getirmelerini istiyoruz. Sayın teşkilat başkanımız dün gece bir mesaj gönderdi, göğsüm kabardı; Türkiye’nin ilk 10’unda 6 ilçemiz var. Bu kolay bir şey değil.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.