DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
İNCE, POLATLILILARLA BULUŞTU

İNCE, POLATLILILARLA BULUŞTU

ABONE OL
31 Aralık 2021 10:43
İNCE, POLATLILILARLA BULUŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, dün Polatlı’ya gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi, esnaf ve çiftçilerle görüştü, sorunlarını dinledi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, dün Polatlı’ya geldi. İnce’yi Memleket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Gözel ve partilileri karşıladı. İlk olarak Memleket Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı binasının açılışını gerçekleştiren İnce, çarşı esnaflarını gezdi. Sonrasında Polatlı Ticaret Odası ve Esnaf Kefalet Kooperatifini ziyaret eden İnce ve beraberindekiler, Perpa Pazaryerine de giderek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaş ve esnafların öncelikli sorunu ülkedeki ekonomik durum oldu. Geçinemiyoruz diyen esnaf ve vatandaşlara hitap eden İnce, döviz kuru düştüğünde fiyatların düşmemesine tepki gösterdi.

“SİYASİ PARTİLERİN HAZİNE YARDIMI ALMASINI DOĞRU BULMUYORUM”

Yaptığı konuşmada bu ekonomik kriz ortamında siyasi partilerin hazine yardımı almaması gerektiğini dile getiren Genel Başkan İnce; “Çiftçi perişan, esnaf perişan, gençler işsiz. Bu kriz ortamında siyasi partilerin hazine yardımı almasını doğru bulmuyorum. Bu parayı fakir fukaraya vermelerini istiyorum. Biz nasıl kendi aramızda para toplayıp harcıyorsak onlar daha eski parti onlar da öyle yapsınlar.”dedi.

“26 HAZİRAN’DA ERKEN SEÇİM OLABİLİR”

Genel Başkan İnce, 26 Haziran tarihinde erken seçim olabileceği açıklamasına ilişkin konuştu. Bu çıkarımı yapmadaki gerekçesini anlatan İnce; “Sınavların tarihlerini değiştirdiler. 26 Haziran’ı boş bıraktılar. Demek ki bir hazırlık yapıyorlar.”ifadelerini kullandı. 

“TÜRKİYE’NİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN BECERİKSİZ TARIM BAKANIDIR”

Çiftçilerin sorunlarına kulak veren İnce; “Türkiye’nin gelmiş geçmiş en beceriksiz Tarım Bakanıdır. Çiftçi hayvanlar için kepek bulamıyoruz diyor, kepek ekin de destekleyelim diyen cahil adamın teki. Allah akıl fikir versin bunlara. Yakında gidecekler rahat olun.”diye konuştu.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, açıklamalarının ardından Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya ile bir araya geldi İnce ve beraberindekiler daha sonra Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz ile görüştü. İnce’nin Polatlı turu Perpa Pazaryeri ziyareti ile sona erdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.