DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
OVACIK: ‘’ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZİN SOSYAL PROJELERİ, İKTİDARA İLHAM OLUYOR’’
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • OVACIK: ‘’ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZİN SOSYAL PROJELERİ, İKTİDARA İLHAM OLUYOR’’

OVACIK: ‘’ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZİN SOSYAL PROJELERİ, İKTİDARA İLHAM OLUYOR’’

ABONE OL
10 Ocak 2022 17:07
OVACIK: ‘’ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZİN SOSYAL PROJELERİ, İKTİDARA İLHAM OLUYOR’’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Belediye Meclisi ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Selami Ovacık, ‘’ Kara Kış Destek Paketi ‘’ çerçevesinde Ankara’da 192.090 aileye 500 TL Doğalgaz Desteği’nin ikinci ay ödemelerinin Başkent Kartlara yüklendiğini belirterek, ‘’ İktidar, yıllık yüzde yüzleri aşan zam yağmuru ve kronikleşen enflasyon karşısında emeklilerimize reva gördükleri maaaş güncellemelerini halka anlatamamanın acziyeti ile Büyükşehir Belediyemizin, sosyal belediyecilik örneği kara kış destek paketi projesinden ilham alıyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nin en düşük emekli maaşı asgari ücret düzeyinde olsun önergemizi red etmenin mahçubiyeti, iktidara sadece seçime kadar değil ömürleri boyunca yeter. ‘’ ifadelerinde bulundu.

Ovacık, ‘İktidarın‘’ Doğalgaz Yardımı Yapabiliriz BELKİ ’’ dediği Kara Kış Desteği, Mansur Başkan’la 2 Aydır Ankaralı’nın Kara Gün Dostu’’

Emeklilere yönelik maaş güncellemesi açıklamasında iktidarın ‘’ doğalgaz yardımı yapabiliriz belki ‘’ sözünü eleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Belediye Meclisi ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Selami Ovacık, ‘’ Kara Kış Destek Paketi ‘’ çerçevesinde Ankara’da 192.090 aileye 500 TL Doğalgaz Desteği’nin ikinci ay ödemelerinin Başkent Kartlara yüklendiğini belirterek, ‘’ Temmuz ve Eylül aylarındaki zamlardan sonra yeni yılın ilk gününde doğalgaz ve elektriğe devasa zamlar yapan iktidar, iğneden ipliğe zam yağmuru karşısında eriyecek maaş güncellemerini halka anlatamazken, ‘’ doğalgaz yardımı yapabiliriz BELKİ ‘’ şeklindeki açıklamalarını dinledik. Kasım ayı itibariyle Ankara Büyükşehir Belediyesi 192.090 dar gelirli aileye doğalgaz yardımını hayata geçirdi. Yani birleri konuşurken, Ankara Büyükşehir Belediyesi yurttaşın faydasına, toplumsal dayanışmanın en güzel örneğini gerçekleştiriyor. Birileri ‘’ belki ‘’ derken Ankara Büyükşehir Belediyesi yapıyor. ‘’ ifadelerinde bulundu.

Ovacık, ‘’ Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınmada da Öncü ‘’

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Belediye Meclisi ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Selami Ovacık,’’ Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Mansur Yavaş’ın yönetiminde Ankara Büyükşehir Belediyesi kırsal kalkınmada da öncü durumdadır.İlk defa arpa ve buğday tohumu hibeleri gerçekleştirildi. 2022’de mazot yardımı da gündemde… Büyükşehir Belediyemizin arazisinde 2600 dönüm rekreasyon alanı yapıldı. 3 bin ton silaj üretimi yapıldı ve hayvancılık yapanlara, aile çiftliklerine ücretsiz dağıtılıyor. Bu şekilde teşviklerle onların üretime devam etmeleri sağlanıyor. Göreve geldiğimiz günden bugüne tüm ilçelerimizde yurttaşlarımızın dertlerine derman belediyecilik anlayışıyla çalışmaya devam ediyoruz.’’ dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.