DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
DEMİR: “TOPLANTIMIZ ÇOK VERİMLİ GEÇTİ”

DEMİR: “TOPLANTIMIZ ÇOK VERİMLİ GEÇTİ”

ABONE OL
12 Ocak 2022 15:35
DEMİR: “TOPLANTIMIZ ÇOK VERİMLİ GEÇTİ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti İlçe Başkanı Aysel Demir;  Ak Parti Ankara İl Başkanlığınca Düzenlenen Değerlendirme Ve İstişare Toplantısı Hakkında Bilgi Verdi.                                               

Başkan Demir; 7-8-9 Ocak 2022 Tarihleri Aralığında Antalya’da Gerçekleştirilen Değerlendirme Ve İstişare Toplantısının Çok Verimli Ve Faydalı Geçtiğini Söyledi.   Başkentimiz Ankara Ve 25 İlçesi İçin Çok Olumlu Ve Faydalı Görüşmeler Ve Fikir Alışverişi Yapıldığını Dile Getirdi.

Başkan Demir; “Ulaştırma Ve Alt Yapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu, Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum, Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Eski Bakanımız Sayın  İsmet Yılmaz ,Devlet Eski Bakanımız Sayın Emrullah İşler Ve Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Bey İle Birlikte Tbmm Ak Parti Grup Başkanvekili Sayın Mahir Ünal,Ankara Milletvekillerimiz Sayın  Ali İhsan Arslan,Sayın Sayın Orhan Yeğin,Sayın Nevzat Ceylan,Sayın Selva Çam Ve Sayın Prof.Dr.Arife Polat Düzgün Hanfendilerin Katılımları İle Gerçekleşen Tolantı Hem Ankaramız Hemde İlçemiz Açısından Çok Faydalı Gerçekleşmiş Olup,

Millet Bahçesi Projesi İçin Milli Savunma Bakanlığı Onayı Bekleniyor.Polatlı-Tigem-Konya Yolunun Eksik Kalan Bölümü İçin Çalışmalar Hızlandırılmış Durumdadır.E 90 -Polatlı- Ayaş Yolu Hastane Kavşağı İçinde İhale Süreci Devam Ediyor.

İstişare Ve Değerlendirme Toplantılarımız Ülkemize Ve Polatlımıza Hayırlara Vesile Olsun İnşallah.”dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.