DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN BEYAZ BASTON GÖRME ENGELLİLER HAFTASI MESAJI
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN BEYAZ BASTON GÖRME ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN BEYAZ BASTON GÖRME ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

ABONE OL
12 Ocak 2022 15:25
POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN BEYAZ BASTON GÖRME ENGELLİLER HAFTASI MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Görme Engelli kardeşlerimizle birlikte tüm dünyada farkındalığın önemini kavramamızı sağlayan Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası’na erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Polatlı Belediyesi olarak görme engelli bireylerimizin sorunlarına sahip çıkmak, toplumsal yaşama katılımlarını sağlamak, doğru ve kalıcı çözümler üretmek, onların bütün engelleri aşarak hayata sımsıkı sarılmaları, mutlu bir yaşam sürmeleri için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 

Bizler görme engelli kardeşlerimizin toplumla kaynaşması ve yaşamlarında kalıcı çözümler üretmek, yaşama sevinçlerini canlı tutarak onların hayata tutunmalarını kolaylaştırmak amacıyla yaptığımız tüm çalışmaları bir görev olarak kabul ediyoruz. Engelli kardeşlerimizle beraberce yaptığımız tatiller, kutladığımız özel günler, spor aktiviteleri ve sosyal faaliyetler yalnızca engelli kardeşlerimizi değil bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor, en güzel duygularımıza tercüman oluyor. Onları Engelsiz Hayat Merkezimizde üretirken, öğrenirken ve eğlenirken görmek sevgiyle bütün engellerin aşılabileceğine dair inancımızı arttırıyor. Şehrimizde görme engellilerimiz için fedakarca çalışan Cemil Meriç Engelsiz Hayat Merkezimizle ortaklaşa yürüttüğümüz farkındalık projelerimizle; imkanlarımızı zorlayarak engelleri kaldırmak için var gücümüzle çabalıyoruz.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi ve şehrimizi etkisi altına alan Koronavirüs Salgını dolayısıyla bu süreçte engelli kardeşlerimizle el ele gerçekleştirdiğimiz birçok sosyal faaliyetimize ara vermek zorunda kaldık. Sağlıklı günlerin en kısa sürede geri gelmesi dileklerimle, kocaman bir aile olarak yeniden kucaklaşacak, bir çok sosyal faaliyete yine birlikte imza atacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası’nın tüm görme engelli kardeşlerime huzur, mutluluk, sağlık getirmesini temenni ediyorum. 

Mürsel Yıldızkaya

Polatlı Belediye Başkanı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.