DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLŞAHDER’DEN OKUL MÜDÜRÜNE NAZAR BONCUĞU

POLŞAHDER’DEN OKUL MÜDÜRÜNE NAZAR BONCUĞU

ABONE OL
18 Ocak 2022 13:55
POLŞAHDER’DEN OKUL MÜDÜRÜNE NAZAR BONCUĞU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Şehit Ailelerine Hizmet Derneği (POLŞAHDER) Başkanı Savaş Dinçer ve yardımcısı Cabbar Çepur Polatlı Sevim Aras İlkokulu Müdürü Selahattin Ünsal’ı ziyaret etti. Ziyarette çalışmalarından dolayı Müdür Ünsal’a nazar boncuğu ve öğrenciler için satranç takımı hediye edildi.

Ziyaret ile ilgili Polatlı Şehit Ailelerine Hizmet Derneğinden (POLŞAHDER) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Polatlı Sevim Aras ilkokulu müdürü Selahattin Ünsal’ı makamında ziyaret ettik. Müdürümüzün çok başarılı azimli ve çok çalışkan her türlü çalışmalarından dolayı kendilerine nazar boncuğu ilkokul öğrencilerimize de de satranç takımı hediye ettik. Bundan sonraki çalışmalarında müdürümüze başarılar diledik. Polatlı Şehit Ailelerine Hizmet Derneği olarak derneğimizin çalışmalarını ve hizmetlerini anlattık. Bundan sonra yapılacak projelerde beraber çalışmak için yeni projeler üretmeye karar verdik. Kendilerine çalışmalarından dolayı ve bizlere desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz. Müdürümüz Selahattin Ünsal da Şehit ailelerine hizmet Derneği’ne ellerinden geleni yapacaklarını ve bizlere de yapılan çalışmalardan ve hizmetlerden dolayı teşekkür etti.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.