DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
MAHALLE MAHALLE DOLAŞIP ÜYE KAYDI YAPTILAR

MAHALLE MAHALLE DOLAŞIP ÜYE KAYDI YAPTILAR

ABONE OL
21 Ocak 2022 10:52
MAHALLE MAHALLE DOLAŞIP ÜYE KAYDI YAPTILAR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanlığı üyelik çalışmaları kapsamında İYİ Parti Ankara İl Başkanlığının gönderdiği Parti karavanı ile 17 gün boyunca ilçe genelinde birçok cadde ve sokakta üye kaydı yaptı.

İYİ Parti Ankara İl başkanlığı tarafından Polatlı İlçe Başkanlığı üyelik çalışmaları için gönderilen parti karavanı on yedi gün boyunca Polatlı merkez mahallelerini dolaştı. İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı Muharrem Durukan ve partililer karavanla ilçenin dört bir yanında üye kaydı yaptılar. Yapılan bu 17 günlük çalışma neticesinde ilçede üye sayısının 2 bini aştığı açıklandı. Çalışmalara ilişkin bilgi veren İlçe Başkanı Durukan; “İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanlığı olarak 17 gün boyunca Polatlı merkez ve mahallelerde hemşehrilerimizle sahada buluşarak hasbihal ettik, üye kayıtları yaptık. Çok verimli geçen bu çalışma için tüm teşkilatımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ederiz.”dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.