DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ESNAFIN TERCİHİ NECATİ ÖZDAĞ OLDU

ESNAFIN TERCİHİ NECATİ ÖZDAĞ OLDU

ABONE OL
24 Ocak 2022 10:47
ESNAFIN TERCİHİ NECATİ ÖZDAĞ OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Terziler Konfeksiyoncular ve Tuhafiyeciler Odası Olağan Genel Kurul toplantısı dün gerçekleştirildi. Polatlı Terziler Konfeksiyoncular ve Tuhafiyeciler Odası mevcut başkanı Necati Özdağ ve Aytek Uludağ’ın başkan adayı olduğu Genel Kurulda, Necati Özdağ üyelerin güvenini kazanarak yeniden başkan seçildi.

Genel Kurul Toplantısı, Merhum Başkan Ali Aydın’ın anısına mevlüt okutulması ile başladı. Saat 17.00 itibari ile açılan sandıktan  213 oy çıktı. 213 Üyenin oy kullandığı seçimde 1 oy geçeriz sayıldı. Necati Özdağ 182, rakibi Aytek Uludağ 31 oy aldı. Özdağ üyelere teşekkür ederek “Dün olduğu gibi bugünde  hep birlikte  çalışmaya  devam edeceğiz. Kazanan odamız  olmuştur.” dedi. Genel Kurula Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Polatlı’daki siyasi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve üyeler katıldı. Olağan Genel Kurulun Divan Başkanlığını ANKESOB Başkan Vekili Muhittin Köksal yaptı.

Toplantı sonunda Merhum Başkan Ali Aydın’ın oğlu Zafer Aydın’a plaket takdim edildi.

2 ADAY BAŞKANLIK İÇİN YARIŞTI

Polatlı Terziler Konfeksiyoncular ve Tuhafiyeciler Odası olağan genel kurulu gerçekleştirildi.  Eski başkan Ali Aydın’ın vefatının ardından  başkanlık görevini devralan Mevcut Başkan Necati Özdağ ve Aytek Uludağ yarıştığı genel kurulda üyeler sandık başına geçerek başkanlarını seçti. ANKESOB  Başkan Vekili Muhittin Köksal’ın  divan başkanlığını üstelendiği seçimde  adaylar beyaz ve mavi liste ile seçime girdi. Kongrede  geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Polatlı Terziler Tuhafiyeciler Konfeksiyoncular esnaf odası rahmetli başkanı  Ali Aydın  için kuran-ı kerim okundu. Mevcut başkan Özdağ tarafından Ali Aydın’ın anısına oğlu Zafer Aydın’a plaket takdim edildi.

ÖZDAĞ: 7/24 GÖREVİMİZİN BAŞINDA OLDUK

Faaliyet raporunu okuyan Polatlı Terziler Konfeksiyoncular ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Necati Özdağ konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Kısa bir süre önce kaybettiğimiz çok kıymetli oda başkanımız. Sayın Ali Aydın’ı rahmet minnet ve şükranla anıyoruz, yattığı yer nur imkanı cennet olsun. Ayrıca Hakkın Rahmetine kavuşmuş tüm esnaf ve sanatkarlarımızı rahmetle anıyoruz. Odamızın kıymetli üyeleri; Rahmetli Ali Aydın başkanımızın vefatının ardından 9 aydır sizlerin temsilcisi olarak yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte sizlere hizmet vermekteyiz. Oda üyelerimize her alanda yardımcı olmak adına 7/24 görevimizin başında olduk.  Pandemi döneminde olduğumuz bu günlerde üyelerimizi bizzat ziyaret ederek maske yardımında bulunduk. Oda üyelerimizin finansman ihtiyaçları konusunda da Esnaf Kefalet Kooperatifimiz ile işbirliği içerisinde çalışarak üyelerimizin kredi ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olduk. Üyelerimizin aidat borçlarını yapılandırarak rahat bir şekilde ödemelerine yardımcı olduk. Ayrıca odamıza pos cihazı bağlatarak kredi kartı ile ödeme kolaylığı sağladık. Ramazan ayında ihtiyaç sahibi üyelerimi-ze gıda kolisi yardımında bulunduk. Kısacası sizlerin iyi gününde de kötü gününde de yanında olmaya çalıştık.”

YAŞAR : GENEL KURUL HAYIRLI OLSUN

Kongrenin dilek ve temenniler  kısmında konuşsan ANKESOB Yönetim Kurulu Üyesi Polatlı Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Davut Yaşar, kongrenin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak başarılar diledi.

KIYMAZ: ESNAFIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ

Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi  Kefalet Kooperatifi başkanı  Ertuğrul Kıymaz, “Odamızın genel kurulu   hayırlı olsun. Genel kurulda sizin içinizden biriyim. Bende bu odanın üyesiyim ve gurur duyuyorum. Geçtiğimiz yıllarda  pandemi döneminde esnafımız çok sıkıntılı günler geçirdi Esnaf  arkadaşlarımıza Türkiye genelinde sahip çıkan kuruluş Esna kefalet kooperatifleri olmuştur. Sizlere her daim sahip çıkıyoruz çıkmaya da devam edeceğiz “dedi. Genel Kurulda Kıymaz’ın esnafa verdiği destek için teşekkür eden Polatlı Terziler Tuhafiyeciler Konfeksiyoncular esnaf odası Başkanı Necati Özdağ, Kıymaz’a plaket taktim etti.

YÖNETİM VE DENETİM KURULU BELLİ OLDU

Başkan: Necati Özdağ. Yönetim Kurulu Asıl Üyeler : İsmail Karali, Mücahit Ulusoy, Cezayir Ercan, Yusuf Al Akdoğan, Nurten Ayvaz, Satı Duruk. Denetim Kurulu Asıl Üyeler: Gökhan Saygın, Mazlum Altay, Mehmet Aydemir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.