DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

POLATLI BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

ABONE OL
25 Ocak 2022 15:15
POLATLI BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediyesi Ekipleri hafta sonundan bu yana devam eden yoğun kar yağışı dolayısıyla şehrin dört bir yanında 7/24 yol açma, tuzlama ve karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Üç gündür tam kadro olarak sahaya inen ve tüm mahallelerde çalışmalarını sürdüren ekipler gece boyunca vatandaşlardan gelen talep ve istekleri cevapsız bırakmıyor.

Kar ve buzlanmaya karşı tüm cadde ve sokaklarda yol açma çalışmalarına sürdüren acil müdahale ekipleri; günlük hayatın aksamaması için 24 saat boyunca yoğun kar sebebi ile ihtiyaçlarını karşılayamayan ve yolda kalan vatandaşların yardımına koşuyor. Mesai mefhumu tanımadan saha çalışmalarını sürdüren Polatlı Belediyesi acil müdahale ekipleri kar yağışının sürme ihtimaline karşı hafta boyunca teyakkuzda olacak. Tüm mahallelerde yürütülen tuzlama, yol açma ve karla mücadele çalışmaları yağış devam ettiği sürece kesintisiz bir şekilde sürecek. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.