DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI BELEDİYESİ MESLEK EDİNDİRME KURSLARI (POLMEK) İÇİN İLK ADIM ATILDI
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • POLATLI BELEDİYESİ MESLEK EDİNDİRME KURSLARI (POLMEK) İÇİN İLK ADIM ATILDI

POLATLI BELEDİYESİ MESLEK EDİNDİRME KURSLARI (POLMEK) İÇİN İLK ADIM ATILDI

ABONE OL
30 Ocak 2022 10:47
POLATLI BELEDİYESİ MESLEK EDİNDİRME KURSLARI (POLMEK) İÇİN İLK ADIM ATILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediyesi ve Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında ‘Genel, Mesleki ve Teknik, Sosyal, Kültürel, Kişisel Gelişim ve Eğitim Amaçlı Kurslar’ düzenlenmesine ilişkin işbirliği protokolü imzalandı. Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürü İmralı Kaloç ve Polatlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Barkın Yıldırım’ın katılımlarıyla düzenlenen protokol imza töreni Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. 

İmzalanan protokol kapsamında Polatlı Belediyesi tarafından oluşturulacak olan Polatlı Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (POLMEK) için ilk adım atılmış oldu. Başta Polatlılı hanımefendiler olmak üzere her yaştan vatandaşlar için Polatlı Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında düzenlenecek olan kurslara dair detaylı bilgiler ve kurs takvimi önümüzdeki günlerde belirlenecek.

 YILDIRIM; “KIYMETLİ HEMŞEHRİLERİMİZ BİRBİRİNDEN FARKLI BRANŞLARDA SERTİFİKA SAHİBİ OLACAK”

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Polatlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Barkın Yıldırım; “Belediye Başkanımız Sayın Mürsel Yıldızkaya’nın desteği ile başta ev hanımları olmak üzere kıymetli hemşehrilerimizin birbirinden farklı branşlarda sertifika sahibi olmalarını sağlayacak olan Polatlı Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarımızın (POLMEK) ilk adımını bugün itibariyle attık. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İmralı Kaloç ile birlikte imzaladığımız protokol kapsamında şehrimizde sertifika sahibi kalifiye çalışanlar yetişmesine, bu çalışanların işverenler ile buluşmalarına vesile olacağız. 2014 Yılından bu yana İstihdam Merkezimizin başarıyla sürdürdüğü çalışmalar bu anlamlı proje kapsamında ikinci bir seviyeye yükselecek. Projede emeği geçenlere teşekkür ediyor, hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.” Cümlelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.