DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
AHİ TOHUM, SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA

AHİ TOHUM, SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA

ABONE OL
31 Ocak 2022 16:52
AHİ TOHUM, SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her zaman sporun ve sporcunun destekçisi olan Ahi Tohum Tarım Ürünleri, dün 1926 Polatlı Belediyespor futbolcularına MTA Spor’u 4-0 yendikleri maç sonrası maç sonu yemeği düzenledi.

Yemeğe Polatlı Belediye Başkan Vekili Salih Tekeli, 1926 Polatlı Belediyespor Futbol Takımı Başkanı Ramazan Evci, yönetimi, belediye meclis üyeleri, Ahi Tohum Tarım Ürünleri sahipleri Sevgi Demir Coşkun, Cihangir Coşkun ve futbolcular katıldı.

EVCİ: KENDİLERİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Düzenlenen yemek için Ahi Tohum Tarım Ürünleri sahipleri Sevgi Demir Coşkun ve Cihangir Coşkun’a teşekkür eden 1926 Polatlı Belediyespor Futbol Takımı Başkanı Ramazan Evci, “Maçtan sonra Ahi Tohum Tarım Ürünleri sahipleri Sevgi hanım ve Cihangir Bey maç sonu yemeğimizi verdi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun, keseleri bereketli olsun.” dedi.

COŞKUN: İNŞALLAH DİĞER ARKADAŞLARA DA VESİLE OLURUZ

Futbolu severken desteklemek gerektiğini ifade eden Ahi Tohum Tarım Ürünleri sahibi Sevgi Demir Coşkun, “Yemeğimizin amacı 2926 Polatlı Belediyespor’un başarısı. Kendileri uzun süredir bu başarılara imza atıyor. Bizde onlarla beraber olmak istedik. Başkanımıza da sizin şahsınızda teşekkür ediyorum. Çünkü futbolu sevmek lazım severken de desteklemek lazım. Demek ki futbolcularla çok iyi bir ambiyans yakaladı ki başarılara imza atılıyor. Önce Ramazan Başkanıma sonra futbolcu arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. İnşallah devamı gelir daha güzel yemeklerde buluşuruz. Biz bir şey başlattık inşallah diğer arkadaşlara da vesile oluruz. Sporcu arkadaşları ve başkanımızı desteklemeye devam ederler.” dedi.

BÜTÜN MESELE BÜTÜNLEŞMEK, KENETLENMEK

Her zamand estek olmahya devam edeceklerini söyleyen Cihangir Coşkun, “Hem aile olarak hem de şirketimiz Ahi Tohum Tarım Ürünleri olarak her zaman sporu destekleyen ve sporun yanında olan bir firmayız. 1926 Polatlı Belediyespor’da bu bağlamda başkanıyla, yönetimiyle, taraftarıyla gerçekten iyi işlere imza atan bir ekip. Bizde onların yanında olmak istedik. her zaman desteklemeye devam edeceğiz. Başarılarının devamını dileriz. Bütün mesele bütünleşmek, kenetlenmek. Ben bu başarıldığı sürece Polatlıspor’un daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.