DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
AKKAYA: “YILMADAN BIKMADAN ÇALIŞACAĞIZ”

AKKAYA: “YILMADAN BIKMADAN ÇALIŞACAĞIZ”

ABONE OL
31 Ocak 2022 15:03
AKKAYA: “YILMADAN BIKMADAN ÇALIŞACAĞIZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Emlakçılar Odası Başkan Adayı Mustafa AKKAYA 06 Şubat Pazar günü saat:11:00’de Konak Güldeste salonda gerçekleşecek olan genel kurula tüm üyeleri davet etti. AKKAYA açıklamasında üyelere seslenerek birlik ve beraberliğin önemine değindi. Akkaya daha sonra şu açıklamaları yaptı.

Polatlı Emlakçılar Odası Başkan Adayı Mustafa AKKAYA 06 Şubat Pazar günü saat:11:00’de Konak Güldeste salonda gerçekleşecek olan genel kurula tüm üyeleri davet etti. AKKAYA konu ile ilgili daha sonra şu açılamada bulundu. “Malum olduğunuz üzere 8 yıl iki dönem emlakçılar odası başkanlığı görevini yürüttüm. O dönemde emlakçılarımızın birçok sorununu çözmek bizim asri görevlerimiz arasında yer aldı. Elimden geldiğince gücümüz yettiğince bu sorunları çözmek için mücadele verdik. Birçok konuda da başarılı olduk. Şimdi yeniden bıraktığımız yerden yönetimde bulunan arkadaşlarımızla birlikte bu göreve talip olduk. Allah izin verirse hafta sonu Pazar günü genel kurulumuzu yine birlik ve beraberlik içerisinde tamamlayacağız.

Pandemi dönemi ve buna bağlı olumsuzluklar yüzünden tüm esnaf arkadaşlarımızda olduğu gibi emlak sektöründe de sorunlar yaşandı. İnşallah önümüzdeki dönemde biz bu sorunların çözümü için sizlerden aldığımız yetki ile mücadelemizi sürdüreceğiz. Polatlı her geçen gün gelişen ve büyüyen bir ilçemizdir, emlak sektörü de ailesine yuvasına ekmek götüren arkadaşlarımızın işlerinin açılması ve kazançlarının çoğalması için bizler hep birlikte düşünerek ortak kararlar alarak sektörümüzü canlandırmanın mücadelesini birlikte vereceğiz. Hafta sonu yapılacak genel kurulumuzda tüm sektör de yer alan üyelerimizi arkadaşlarımızı oy kullanmaya ve şahsıma destek vermeye davet ediyorum. Aynı zamanda galerici arkadaşlarımızın sorunlarını çok yakinen bilmekteyiz. Göreve geldiğimiz de ilk olarak bununla ilgili gerek kurum ve kuruluşlarla irtibata geçerek onların daha iyi şartlarda hizmet verebilmeleri için ortak akıl çerçevesinde sorunlarımızı çözeceğiz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.