DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ODA BAŞKANLARINDAN BAŞKAN VEKİLİ HÜSEYİN AR’A ZİYARET

ODA BAŞKANLARINDAN BAŞKAN VEKİLİ HÜSEYİN AR’A ZİYARET

ABONE OL
2 Şubat 2022 12:00
ODA BAŞKANLARINDAN BAŞKAN VEKİLİ HÜSEYİN AR’A ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı’da ANKESOB’a bağlı faaliyet gösteren Odaların başkanları ANKESOB Başkan Vekili Hüseyin Ar’ı makamında ziyaret ederek, plaket takdiminde bulundu.

ANKESOB YKÜ ve Polatlı Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Davut Yaşar ile beraberindeki Polatlı Lokantacılar Kahveciler Pastacılar ve Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Hıdır Çavuş, Polatlı Sobacılar Kalaycılar Nalbantlar ve Benzeri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cabbar Çepur ve Polatlı Ziraii Aletleri Tamirciler ve Demir İşleri Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Osman Aydoğan’dan oluşan heyet,  ANKESOB Başkan Vekili Hüseyin Ar’ı makamında ziyaret ederek, Polatlı’daki esnaf ve sanatkarların sorun ve talepleri üzerine istişarede bulundu.

 ANKESOB Başkan Vekili Ar’ı makamında ziyaret eden heyet adına konuşan ANKESOB YKÜ ve Polatlı Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Davut Yaşar, “ANKESOB Başkan Vekili Hüseyin Ar başkanımıza öncelikle esnaf teşkilatımıza sunduğu değerli hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Ar başkanımız, Polatlı’da faaliyet gösteren odalar olarak bizim de her zaman yanımızda olmuş, olmaya da devam etmektedir. Kendisiyle hep uyum içerisinde çalıştık. Konulara hep yapıcı ve çözüm üretici bakış açısıyla yaklaşmış ve odalarımız ile esnaf ve sanatkarlarımızın menfaatine yönelik bir çok konuda bizlere değerli katkılar sunmuştur.  Kendisine şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadesini kullandı.

ANKESOB Başkan Vekili Hüseyin Ar da Polatlı’da faaliyet gösteren oda başkanlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Polatlı’da faaliyet gösteren odalarımızın talep ve beklentilerinin karşılanması yönünde ve karşılaştıkları sorunların çözümü konusunda kendilerine her zaman destek olmaya devam edeceğimi belirtmek isterim.” dedi.

Konuşmaların ardından heyet günün anısına hazırlanmış özel bir plaketi ANKESOB Başkan Vekili Hüseyin Ar’a takdim etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.