DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
KOOPERATİFÇİLİK HAKKINDA HER ŞEY BU EĞİTİMDE

KOOPERATİFÇİLİK HAKKINDA HER ŞEY BU EĞİTİMDE

ABONE OL
3 Şubat 2022 09:45
KOOPERATİFÇİLİK HAKKINDA HER ŞEY BU EĞİTİMDE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Ticaret Odası ev sahipliğinde 03 Şubat 2022 tarihinde zoom üzerinden saat 14 : 00 de Kooperatifçilik ve E İhracat  Eğitimi düzenlenecek.Polatlı Ticaret Odası ve Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü  organizasyonu ile 3 Şubat Perşembe (bugün) saat 14:00 te zoom üzerinden ücretsiz olarak Kooperatifçilik Eğitimi düzenlenecek. Eğitim kapsamında kooperatifçilik mevzuatının yanı sıra kooperatifler için e ticaret ve ihracat konuları konun uzmanları firmalara tarafından anlatılacak. Yaklaşık 2 saat sürmesi planlanan eğitimde HepsiBurada, Ali Express, GittiGidiyor gibi sitelerden yetkililer e ticaretin kooperatifler için faydaları ve ihracata konularında katılımcılara bilgiler verecek. toplantıya katılım bilgileri şu şekildedir; https://us02web.zoom.us/j/4493710371?pwd=S3MvVEJ0aS9DdnlOUzhTOVNXOTl3UT09 Toplantı Kimliği: 449 371 0371 Parola: 1965

PTO ÜYELERİMİZİN TALEPLERİ İLE EĞİTİMLERİMİZİ BELİRLİYORUZ

Üyelerinin ihtiyaç taleplerine göre eğitimlerini planlamaya devam ettiklerini ifade eden Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya: ” Üyelerimizle gerek  yaptığımız birebir görüşmelerdeki talepleri, gerekse  anketlere yaptıkları geri dönüşleri doğrultusunda eğitimlerimizi organize etmeye devam ediyoruz.  Bu kapsamda yine gelen talepleri değerlendirerek kooperatifçilik konularında bir eğitime ihtiyaç olduğunu belirledik ve Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü  ile görüşme yaparak konunun uzmanları tarafından kooperatifçilik mevzuatı, e ticaret ve ihracat konularında eğitim organize ettik. Üyelerimiz başta olmak üzere tüm, isteyen herkesin katılımına ücretsiz açık olan webinarımıza herkesi davet ediyorum. ” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.