DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
COŞAR YAĞCI, TMMOB İÇ MİMARLAR ODASI ANKARA ŞUBE BAŞKANI OLDU

COŞAR YAĞCI, TMMOB İÇ MİMARLAR ODASI ANKARA ŞUBE BAŞKANI OLDU

ABONE OL
4 Şubat 2022 11:06
COŞAR YAĞCI, TMMOB İÇ MİMARLAR ODASI ANKARA ŞUBE BAŞKANI OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı’nın en büyük projelerinde yer alan Ciesar Design Stüdyo Mimarlık Firması sahibi Polatlılı isim Coşar Yağcı TMMOB İç Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı oldu.

Meslekte başarısı ile adından söz ettiren Polatlı’nın en büyük projelerinde imzası olan Ciesar Design Stüdyo Mimarlık Firması sahibi Coşar Yağcı, Ankara’daki meslektaşlarının sesi olacak. Yağcı ve ekibi, TMMOB İç Mimarlar Odası Ankara Genel Kurulunda başkanlık yarışını kazanarak yeni dönemde meslektaşlarına hizmet edecek. Odada gördükleri pek çok eksik üzerine göreve talip olduklarını belirten Yağcı, gazetemize yaptığı açıklamada yeni dönemde yapacakları faaliyetlere ilişkin bilgi verdi, ayrıca iç mimarlık mesleğini seçmek isteyen gençlere de tavsiyelerde bulundu.

KARTALTEPE AVM, YENİ BELEDİYE BİNASI VE PTO HİZMET BİNASI PROJELERİNDE YER ALDI

Ciesar Design Stüdyo VE YCY Mimarlık firması olarak Polatlı’da yer aldıkları projelerden söz eden Yağcı; “Yaklaşık 11 yıldır bu mesleği icra ediyorum. Ciesar Design Stüdyo Mimarlık Firması olarak Polatlı’nın en büyük işlerine imza attık. Polatlı’nın en büyük camisi, en büyük konut projesi, AVM projesi gibi büyük projelerde yer aldık. Onun haricinde çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde yer aldık. Şu anda yapımı devam eden Polatlı Belediyesi yeni hizmet binası müşavirliğini yapıyoruz. Polatlı Ticaret Odasının yeni yapılacak binası ekibimizce tasarlanmaktadır. Bunların dışında Ankara’da ve uluslararası alanda faaliyetlerimize devam ediyoruz.”diye konuştu.

“ODAMIZ DEVLETLE MESLEĞİMİZ ARASINDA BİR KÖPRÜ”

Yönetime aday olmadan önce de odada çeşitli alanlarda görev aldıklarını belirten Başkan Yağcı; “Daha önce Ankara Şubede görev aldım. Daha sonra 23.dönemde genel merkezde 2.başkanlık görevi yaptım. Daha sonra iş yoğunluğumdan dolayı oda faaliyetlerine ara vererek kendi işime ağırlık verdim. Ekip arkadaşlarımızla birlikte gördüğümüz eksiklikler sebebiyle odaya geri dönerek yönetime talip olduk ve kazandık. Şu anda meslektaşlarımızın odamıza duyarlılığı az bu sebeple üye sayımız da az. Buradan meslektaşlarımıza çağrıda bulunuyorum; odamıza sahip çıkalım, yeni dönemde hep birlikte güzel projelere imza atacağız. Zaten bu eksiklikleri gördüğümüz için yönetime aday olarak seçimlere girdik. Odamız devletle mesleğimiz arasında bir köprü. Bu sebeple odamıza sahip çıkmak anlamında odaya üye olup odadaki gelişmeleri takip ederek destek vermelerini bekliyoruz. Böylelikle odamız daha güçlü ve meslektaşlarına sahip çıkan bir kurum haline gelecektir.”diyerek meslektaşlarına çağrıda bulundu.

“ÜYELERİMİZE FAYDASI DOKUNACAK FAALİYETLER PLANLIYORUZ”

Yeni dönemde hayata geçirecekleri projelere değinen Başkan Yağcı; “Yeni dönemde hayata geçireceğimiz 16 maddelik faaliyet planımız var. Bunları da önümüzdeki günlerde sosyal mecradan yayınlayacağız. Yeni üye kazanmak için yapacağımız faaliyetler, üniversitelerde yapacağımız etkinlikler, akademisyenlerle yapacağımız yayınlar, sosyal sorumluluk projeleri ve daha birçok üyelerimize faydası dokunacak faaliyetler planlıyoruz.”şeklinde bilgi verdi.

“ODAMIZDAN HER TÜRLÜ DANIŞMA VE BİLGİ DESTEĞİ ALABİLİRLER”

Son olarak İç Mimarlık mesleğini seçmek isteyen gençlere tavsiyelerde bulunan Yağcı; “Bu meslek sadece belge alıp yapılabilecek bir meslek değil. Ne yazık ki her diploma alan bu mesleği icra edecek düzeyde de olmuyor. Bu mesleği yapmayı düşünen genç arkadaşlarımıza tavsiyem şu; üniversitenin son senesinde değil de daha öncesinden, üniversite tercihlerini yapmadan önce meslekle ilgili araştırma yapıp kendilerini geliştirirlerse mesleklerini eğer seçeceklerse daha keyifle icra etmiş olacaklardır hem de daha başarılı olacaklardır. Genç arkadaşlarımız mesleki alanda bilgi edinmek adına odamızdan her türlü danışma ve bilgi desteği alabilirler.”diye konuştu.  

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.