DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
PANCAR ÇİFTÇİSİNİN SORUNLARI GENEL BAŞKANA İLETİLDİ

PANCAR ÇİFTÇİSİNİN SORUNLARI GENEL BAŞKANA İLETİLDİ

ABONE OL
4 Şubat 2022 10:53
PANCAR ÇİFTÇİSİNİN SORUNLARI GENEL BAŞKANA İLETİLDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Bıyıkoğlu, yönetim kurulu üyeleri Zekai Köseoğlu ve Ekrem Yılmaz ve Kooperatif Müdürü Aytekin Tuna ile birlikte Konya’da Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği (PANKOBİRLİK) Genel Başkanı Ramazan Erkoyucu’yu ziyaret etti.

Bıyıkoğlu ziyarette Erkoyuncu’ya kooperatif ve çiftçiler ile ilgili sorunları iletti. Erkoyuncu bu sıkıntılara cevaben sıkıntıların çözümü noktasında ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Ziyaret hakkında bilgi veren Ankara Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Bıyıkoğlu, “Ankara Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Bıyıkoğlu, “Ankara Pancar Kooperatifi olarak Yönetim Kurulu Üyelerimiz Zekai Köseoğlu ve Ekrem Yılmaz ve Kooperatif Müdürümüz Aytekin Tuna ile birlikte Konya’ya giderek PANKOBİRLİK Genel Başkanımız Sayın Ramazan Erkoyuncu’yu ziyaret ettik.” dedi.

ERKOYUNCU, SIKINTILARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN HER ŞEYİ YAPACAKLARINI BİLDİRDİ

Çiftçi ve kooperatifin sıkıntılarının PANKOBİRLİK Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu’ya ilettiklerini belirten Bıyıkoğlu, “Çok dostane bir havada geçen görüşmemizde Kooperatifimiz ve Çiftçilerimiz ile ilgili sıkıntılarımızı Başkanımıza ilettik, ilgi ve desteklerini rica ettik. Kendileri de cevaben PANKOBİRLİK Genel Başkanı olarak sıkıntılarımızın çözülebilmesi için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını, Kooperatifimize her türlü destek konusunda yardımlarını esirgemeyeceklerini bildirmişlerdir.” dedi.

MEHMETÇİK ANITININ MAKETİ TAKDİM EDİLDİ

Polatlı’daki 22 metre yüksekliğindeki Mehmetçik anıtını PANKOBİRLİK Genel Başkanı Erkoyuncu’ya takdim eden Muhittin Bıyıkoğlu, “Günün anısına, Osmanlı Devletinin Viyana önlerinde başlayan ve 338 yıl süren geri çekilmesinin Sakarya Meydan Savaşının kazanılması ile noktalandığı ve Türkiye Cumhuriyeti’ne giden yolun açıldığı Polatlı’mızda Kartaltepe mevkiimizde inşa edilen 22 metre yüksekliğindeki Mehmetçik anıtının bir maketini Sayın Başkanımıza takdim ettik.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.