DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
EMLAKÇILARIN YENİ BAŞKANI AKKAYA OLDU

EMLAKÇILARIN YENİ BAŞKANI AKKAYA OLDU

ABONE OL
7 Şubat 2022 16:51
EMLAKÇILARIN YENİ BAŞKANI AKKAYA OLDU
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Şehiriçi Taşıyıcılar ve Emlakçılar Esnaf Odası Olağan Genel Kurul toplantısı pazar günü gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Adnan Odacı’nın aday olmadığı üç adayın yarıştığı genel kurulda Mustafa Akkaya Beyaz liste, Ali Taşçı kırmızı liste ve Bayram Can Mavi liste ile seçime girdi. 250 oyun kullanıldığı seçimi 115 oy alarak kazanan Mustafa Akkaya 14 oy farkla Polatlı Şehiriçi Taşıyıcılar ve Emlakçılar Esnaf Odası yeni başkanı oldu. Ali Taşçı 101, Bayram Can 32 oy aldı. Genel Kurula Polatlı Belediye Başkan Yardımcısı Salih Tekeli, Polatlı’daki siyasi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve üyeler katıldı. Olağan Genel Kurulun Divan Başkanlığını ANKESOB Başkan Vekili Hüseyin Ar yaptı. Kongrede  mevcut başkan tarafından Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı  Ertuğrul Kıymaz ve geçmiş dönemlerde  emlakçılar odası başkanlığı yapmış  olan  Mustafa Akkaya’ya teşekkür plaketi verildi. Akkaya tarafından da mevcut başkana teşekkür plaketi sunuldu.

FAALİYET RAPORU OKUNDU

Faaliyet raporunda şu ifadeler yer aldı; “Genel kurulda  faaliyet raporu oylanarak  yapılan çalışmalar üyelere anlatıldı. Emlakçılar odası  faaliyet raporunda 2014 Yılından itibaren odamız sizlerin katkı ve destekleriyle bugüne kadar hizmet vermiştir. Odamızı devir aldığımızda demirbaş ve fiziki şartları uygun değildi Öncelikle odamızın hizmet binasını. Demirbaş ve fiziki şartlarını değiştirdik.-Esnaf projesi kapsamında üyelerimizin kayıt işlemlerini bilgisayar ortamında yapmaktayız. Emlakçı mesleği ile ilgili toplantı çalışmalarına yurdumuzun farklı yerlerinde gerçekleştirdik. Belediye Vergi Dairesi ve gerekli Daire amirleri ile ortak çalışıp denetimlere hız verdik.-Odamızın kendi menfaatlerini daima ön planda tuttuk.- Bankalar ile yapılan anlaşmalar sonucunda üyelerimizin menfaatine yönelik çalışmalar yapılmıştır.-Emlakçılık Meslek yasasının çıkarılması için gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Odamız Can hastanesi ile üyelerimize indirim yapması hususunda yüzde 10’luk bir anlaşma imzalamıştır. Pandemi döneminde üyelerimize maske ve kolonya dağıtımı yapılmıştır. Odamız bu zorlu süreçte, pandemi koşulları yüzünden çok aktif bir faaliyet geçiremese de birlik beraberlik bozulmamıştır.”

KIYMAZ: DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Konuşma gerçekleştiren Polatlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi başkanı Ertuğrul Kıymaz; “Emlakçılar odasına bağlı olan  198 arkadaşımıza kredi kullandırmışız bu tutarda  9 milyon  civarında . Helali hoş olsun Sizlere sonuna kadar arkanızayız sizlere hizmet vermeye devam edeceğiz. Üç adaydan seçilecek arkadaş bizim başkanımızdır. Şahıslar değil kurumlar kazanıyor” dedi. Genel kurulda aday olan isimler tek tek üyelerin karşısına çıkarak konuşmalarını gerçekleştirdi.

AKKAYA: ÜYELERİMİZİN LEHİNE HER ŞEYİ YAPACAĞIM

Mustafa Akkaya konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Ali Taşçı başkanımız konuştu   yapacağız  edeceğiz zaman vs. dedi. Ben zaman demiyorum yapacağım yapacağım yapacağım. Bayram Can kardeşim çok güzel bir soruna değindi. Galericiler sitesindeki su gölet için pazartesi sabah saat:09.00 da Mürsel Yıldızkaya ile görüşüp hemen kepçe göndereceğim. Söz veriyorum gün yok zaman yok. Mustafa Akkaya şuanda  belediye meclis üyesidir. Üyelerimizin lehine her şeyi yapacağım , yetkim vardır olacaktır da. Beni herkes tanır 8 sene emlakçılar odası başkanlığı yaptım.  24 saat nerede çağırırsanız 3 dakikada yanınızdayım 5 dakikada değil. Kimin cenazesi düğünü olursa ordayım. Herkesin  ne istediği varsa emrindeyim. Kepçecilerin yer sorunu varmış çözeceğim”

SANDIKTAN  BİRİNCİ ÇIKAN AKKAYA OLDU OLDU

Olağan genel kurulda  divan görevini ilçe seçim kuruluna devrederek sandıktan çıkacak sonucun hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Saat:17.00 itibari ile açılan sandıklardan seçimin galibi olarak çıkan isim 115 oy alan Mustafa Akkaya oldu.

YÖNETİM VE DENETİM KURULU BELLİ OLDU

Polatlı Şehiriçi Taşıyıcılar ve Emlakçılar Esnaf Odası yönetim kurulu şu şekilde oluştu; Başkan: Mustafa Akkaya, Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Alparslan Uzuner, Aladdin Ovacık, Halil Çevik, Metin Eren, Metin Işık, Mesut Yıldız. Denetim Kurulu Asil Üyeler: Selçuk Topçu, Cengiz Kart, Oğulcan Deniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.