DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
AK PARTİ’DEN TARIM BAKANLIĞI ZİYARETİ

AK PARTİ’DEN TARIM BAKANLIĞI ZİYARETİ

ABONE OL
8 Şubat 2022 16:21
AK PARTİ’DEN TARIM BAKANLIĞI ZİYARETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir yanındaki heyet ile birlikte tarım ve orman bakan yardımcısı sayın Ayşe Ayşin Işıkgece’yi ziyaret etti. Polatlı Ziraat Odası Başkanı Zekai Köseoğlu, İl Tarım Komisyonu Başkanı İlhami Teke, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Hüseyin KALE, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Yüksek Ziraat Mühendisi Halil İnce, çiftçi Servet Koyuncu ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ziraat Mühendisi Seda Aşıbol’un da katıldığı ziyarette Polatlı’nın tarımsal ve hayvansal üretimine yönelik sorunlarının yanında ülkenin genel tarımsal sıkıntıları da masaya yatırıldı.

DEMİR ZİYARET HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Ziyaret hakkında bilgi veren AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir, “Ziyarette yerelde ilçemizin tarımsal ve hayvansal üretimine yönelik sorunlarının yanında ülkemizin genel tarımsal sıkıntıları da masaya yatırıldı. Tarımsal ürünlere yönelik desteklerinde görüşüldüğü toplantıda büyük ve küçük baş hayvancılığa dair sıkıntılarda dile getirildi. Mazot, gübre, elektrik, yem ve soğan  vb. gibi sıkıntıların yaşandığı her konu ve alan konuşuldu. Çözüm önerileri ve yöntemleri üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Bakanlığımızın söz konusu, konularla ilgili çözüme yönelik çalışmaları hakkında bilgi alındı. Destek ödemelerinin zamanında yapılabilmesinin önemine dikkat çekildi. Bu sene dönüm başına 116 TL destek ödemesi gerçekleştirileceği müjdesi de, sayın bakan yardımcımız tarafından teyit edilmiştir.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.