DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI AYM’DE AİLENİN ÖNEMİ ANLATILDI

POLATLI AYM’DE AİLENİN ÖNEMİ ANLATILDI

ABONE OL
8 Şubat 2022 16:35
POLATLI AYM’DE AİLENİN ÖNEMİ ANLATILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaptığı birçok etkinlik ve kurslar ile insan odaklı hizmet veren Ankara Büyükşehir Belediyesi Polatlı Aile Yaşam Merkezi önemli bir seminere imza attı.

Dün Aile Yaşam Merkezinde “Mutlu Aile Mutlu Hayat” isimli seminer düzenlendi. Sosyolog Aile Danışmanı Nuray Kayaoğlu tarafından verilen seminerde iletişim engelleri, sağlıklı ve mutlu aile nasıl oluruz, aile olmak nedir, ben dili sen dili gibi konular anlatıldı.

KOÇOĞLU: FARKINDALIK OLUŞTURMAK İÇİN BÖYLE BİR SEMİNER DÜZENLEDİK

Seminer hakkında bilgi veren Ankara Büyükşehir Belediyesi Polatlı Aile Yaşam Merkezi İdarecisi Tayibe Koçoğlu, “Huzurlu ve sağlıklı çocukların yetişmesi ve geleceğe güvenle bakması için ebeveyn ilişkisinin, iletişiminin çok önemli olduğu düşünerek bu konuda farkındalık oluşturmak için böyle bir seminer düzenledik. Sosyolog Aile Danışmanı Nuray Kayaoğlu iletişim engelleri, sağlıklı ve mutlu aile nasıl oluruz, aile olmak nedir, ben dili sen dili gibi konularda seminer verdi. Bu gibi seminerlerimiz belli aralıklarla devam edecek. Bu gibi seminerlerimize tüm Polatlı halkımızı bekliyoruz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.