DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
10 BİN KİŞİYE YÜZME EĞİTİMİ

10 BİN KİŞİYE YÜZME EĞİTİMİ

ABONE OL
11 Şubat 2022 13:40
10 BİN KİŞİYE YÜZME EĞİTİMİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Etimesgut Belediyesi 6 yüzme havuzu yaparak Etimesgut’u Ankara’nın en çok havuzu bulunan ilçesi haline getirdi.

10 BİN KİŞİYE YÜZME EĞİTİMİ

Etimesgut Belediyesi’ne ait 5 kapalı yüzme havuzunda yılda 10 bin çocuk ve yetişkine yüzme eğitimi veriliyor. Profesyonel yüzme eğitmenleri tarafından verilen 12 haftalık yüzme kursunu tamamlayanlar sertifika almaya hak kazanıyorlar. 

KURSLAR DÜZENLENİYOR

Devlet Bahçeli Tesisleri, Güzelkent Aile Yaşam Merkezi, Ahi Elvan Aile Yaşam Merkezi, Göktürk Aile Yaşam Merkezi ve Merkez Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Tesisleri  yüzme kurslarına ev sahipliği yapıyor. Tesislerdeki havuzlar ayrıca 7’den 77’ye herkese 4 mevsim yüzme keyfi sunuyor. Özellikle hafta sonları havuzlar çocuklarla dolup taşıyor. Etimesgut Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde de engelliler için tedavi amaçlı hidroterapi havuzu hizmet veriyor.

GELECEĞİN YÜZÜCÜLERİ

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut’a içerisinde kapalı yüzme havuzu, eğitim alanları ve birçok sosyal kültürel donatının tesisler kazandırdıklarını söyledi. Ankara’nın en çok havuzu bulunan ilçelerinin başında Etimesgut’un geldiğini ifade eden Demirel, ” Geleceğin şampiyon yüzücülerinin bizim tesislerimizden çıkacağına yürekten inanıyorum” dedi. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.