DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
AVCI VE OVACIK’TAN  TCDD VE ULAŞTIRMA BAKANLIĞI’NA ACİL ÇAĞRI!
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • AVCI VE OVACIK’TAN  TCDD VE ULAŞTIRMA BAKANLIĞI’NA ACİL ÇAĞRI!

AVCI VE OVACIK’TAN  TCDD VE ULAŞTIRMA BAKANLIĞI’NA ACİL ÇAĞRI!

ABONE OL
11 Şubat 2022 10:33
AVCI VE OVACIK’TAN  TCDD VE ULAŞTIRMA BAKANLIĞI’NA ACİL ÇAĞRI!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı ile CHP Polatlı Belediye Meclisi ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Selami Ovacık, Polatlı Fatih Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi üzerinde bulunan Yılmaz Işılak hemzemin geçidinde Pazartesi günü meydana gelen ve iki yurttaşımızın can kaybıyla sonuçlanan tren kazasının ardından Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü ve Ulaştırma Bakanlığı’na  çağrıda bulunarak, mahalle sakinlerinin alt geçit yapılması noktasındaki talebini dile getirdi.  

Fatih Mahallesi Ziya Gökalp caddesi üzerindeki Yılmaz Işılak Hemzemin Geçidi’nde yaşanan kazanın kalıcı önlemler alınmadığı takdirde son kaza olmayacağını vurgulayan Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, ‘’ Pazartesi yaşanan ve iki yurttaşımızı kaybettiğimiz kazanın ardından, Salı Günü TCDD ekiplerinin çalışma yaptığını gördük, rutin bakım çalışmaları olduğu ifade edildi ve çalışmaların Çarşamba günü de devam ettiğini gözlemledik.  Bariyerli hemzemin geçitlerde 2010’da, 2011’de 2019’da kazalar yaşanmıştı. Bu anlamda hemşerilerimizin haklı taleplerini bir kez daha dile getiriyoruz.

AVCI: “KAZALARIN YAŞANMAMASI İÇİN  ALT GEÇİT ÇALIŞMALARI BİR AN ÖNCE BAŞLAMALIDIR”

Yaya ve araç güvenliği için bir an önce alt geçit çalışmaları başlatılmalıdır. Kazadan sonra değil bir daha kaza yaşanmasın diye kalıcı bir önlem olarak çalışmalar yapılmalıdır. Bu talebin hayata geçirilmesi için bizler Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Baişkanlığı olarak her türlü desteği vereceğimizi ifade etmek isterim. ‘’ ifadelerinde bulundu.

OVACIK: “KAZALARIN ÖNÜNE GEÇMEK İSTİYORSAK, ALT GEÇİT ŞART”

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Belediye Meclisi ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Selami Ovacık,  Yılmaz Işılak Hemzemin Geçidi’nde yaşanan kazanın tekrarlarının yaşanmaması için, yetkili kurumların önceliklerinin kalıcı önlemler almak olduğunu vurgulayarak, ‘’Yılmaz Işılak hemzemin geçidinin ismi, bu hemzemin geçitte yaşanan kaza sonucu kaybettiğimiz belediye emekçisinin ismidir. Bu kazaların tekrarını istemiyoruz.  Çocuklarımız bu hemzemin geçitten geçerek okullarına gidiyor. Çocuklarımızın can güvenliğini önemsiyoruz.Hepimiz, ailelerimizle birlikte araçlarımızla bu hemzemin geçitten geçiyoruz. Kazaların önüne geçmek istiyoruz. TCDD Genel Müdürlüğü ve Ulaştırma Bakanlığı yetkililerini göreve çağırıyoruz. Yaya ve araç, can ve mal güvenliği için alt geçit talebimizi yineliyoruz. Kazaların önüne geçmek için alt geçit şart ve bu talebin hayata geçmesi için ilgili çalışmaların yetkili kurumlarca bir an önce başlatılmasını bekliyoruz. ‘’ açıklamasında bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.