DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Çankaya’nın Meslek Kursları Büyük İlgi Görüyor

Çankaya’nın Meslek Kursları Büyük İlgi Görüyor

ABONE OL
11 Şubat 2022 12:37
Çankaya’nın Meslek Kursları Büyük İlgi Görüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KALICI MAKYAJ KURSU MESLEK SAHİBİ YAPIYOR

Çankaya Belediyesinin kadın istihdamına yönelik mesleki eğitim kursları büyük ilgi görüyor. Çankaya Evlerinde düzenlenen ve en popüler kurslardan biri olan ‘Kalıcı Makyaj Tekniği ve Mikro Pigmentasyon’ eğitiminin ardından kursiyerler, sertifikalarıyla iş sahibi oluyor.

Çankaya Belediyesi kadın istihdamına yönelik kurs ve çalışmalarıyla tüm Türkiye’de örnek olan projelere imza atmaya devam ediyor. Çankaya’nın mesleki eğitim kursları büyük ilgi görürken; Çankaya Evlerinde düzenlenen ve en popüler kurslardan biri de  ‘Kalıcı Makyaj Tekniği ve Mikro Pigmentasyon’ kursları oldu.

EĞİTİM ÜCRETSİZ

Özel kurumlarda dönemlik eğitimi ciddi meblağları bulan kurslar Çankaya’da ücretsiz olarak veriliyor. Kurslarda eğitim gören Çankayalılar, Halk Eğitim uzmanları tarafından program çerçevesinde verilen 120 saat süren eğitimin ardından güzellik uzmanı olarak sertifikalarını alıyor.

İŞ SAHİBİ OLUYORLAR

Kalıcı makyaj tekniklerini, kullanılan cihazları ve boya türlerini yakından tanıyan ve uygulamalı eğitim alan kursiyerler uzman açığı bulunan sektörde kolaylıkla iş bulabildiği gibi kendi güzellik salonlarını da açabiliyorlar. Kursiyerler, eğitimleri sonunda profesyonel olarak güzellik uzmanlığı yapabilecek kapasiteye gelirken hastanelerde, kuaför salonlarında çalışma imkanı bulabiliyorlar. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.