DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Çocuklara Kırtasiye Desteği

Çocuklara Kırtasiye Desteği

ABONE OL
11 Şubat 2022 12:40
Çocuklara Kırtasiye Desteği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çankaya Belediyesi ilçede öğrenim gören çocuklara kırtasiye seti desteği vererek eğitimlerine katkıda bulunmaya devam ediyor. 

Yerel yönetimler düzeyinde sosyal belediyecilik uygulamalarının en güzel örneklerini sergileyen Çankaya Belediyesi, Başkan Alper Taşdelen’in ‘Biz En Çok Çocukların Belediyesiyiz’ sözünü destekleyecek adımlar atıyor.

Çocukların eğitim ve öğrenim hayatına katkı sunacak hizmetleri yerine getiren Çankaya Belediyesi, çocuklara defter, kalem, silgi ve kalemtıraştan oluşan kırtasiye eğitim seti hediye ediyor.

Pandemi döneminde çocuklara binlerce hijyen seti dağıtan Çankaya Belediyesi, yine binlerce kırtasiye seti ile de eğitimlerine destek oluyor. Belediyenin çocuklara kırtasiye ve kitap desteği Çankaya ile sınırlı kalmıyor. İl dışı okullardan gelen talepleri de değerlendiren Belediye, uzaktaki çocukların da yüzünü güldürüyor. Görevi olmamasına rağmen çocukların iyi bir eğitim almaları için tüm imkanları seferber eden Çankaya Belediyesi, ihtiyaç halinde okulların tadilatlarını da yerine getiriyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.